«Μου έσωσε τη ζωή» Σκυλάκι συμπεριφέρεται ασυνήθιστα και σώζει τη ζωή του κηδεμόνα του που είχε καρκίνο του μαστού

Τα τετράποδα κατοικίδια σπιτιού, είναι οι πιο πιστοί μας φίλοι. Δεν χρειάζεται κάποιος να ανήκει στα κινήματα των ζωόφιλων για να παραδεχθεί πως τα κατοικίδιά μας είναι μέλη του σπιτιού μας και τα αγαπάμε όσο τίποτα. Συχνά οι σκύλοι, που είναι και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, έχουν πολύ ισχυρό ένστικτο και μας προειδοποιούν αν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό.

«Ο σκύλος μου σίγουρα μου έσωσε τη ζωή» Η συγκλονιστική ιστορία της Brenda

Αν η Brenda Richards, με καταγωγή από την κομητεία Derbyshire (Αγγλία), είναι ακόμα ζωντανή σήμερα, είναι σίγουρα χάρη στο κατοικίδιό της. Ο σκύλος εντόπισε ένα καρκινικό εξόγκωμα στο στήθος της. Ο Woopets έχει ήδη μεταδώσει μια πληθώρα ιστοριών στις οποίες σκύλοι ή ακόμα και γάτες έσωσαν τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου ανιχνεύοντας έναν όγκο. Μια νέα μαρτυρία, που δημοσιεύτηκε στις στήλες του περιοδικού People στις 30 Μαρτίου 2022, αξίζει επίσης να γίνει γνωστή.

Ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στη λωρίδα μνήμης. Τον Απρίλιο του 2019, η Μπρέντα Ρίτσαρντς , 78 ετών, έφερε το θηλυκό τεριέ της Γιορκσάιρ , ονόματι Cleo , στην αγκαλιά της για να τη βοηθήσει να ανέβει στον επάνω όροφο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ρουτίνας, η 7χρονη σκυλίτσα υιοθέτησε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά: έξυσε το στήθος του μεταφορέα της.

Ενδιαφερόμενος, η εβδομηντάχρονη κοίταξε πιο προσεκτικά και παρατήρησε μια ανησυχητική μάζα. Αργότερα, ένας γιατρός της διέγνωσε καρκίνο του μαστού.

«Ο σκύλος μου ο Κλέο, το μωρό μου, σίγουρα μου έσωσε τη ζωή»

« Προσπαθούσε να μου πει κάτι. Χωρίς καμία αμφιβολία, το μικρό μου σκυλάκι, η Κλέο, ένιωσε το εξόγκωμα στο στήθος μου , είπε η κυρία Ρίτσαρντς , αν δεν το είχε βρει, δεν νομίζω ότι θα το ήξερα ποτέ. Μόλις γίνει η διάγνωση, είναι ώρα για θεραπεία.

Μετά από 8 μήνες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας στο Royal Derby Hospital –το οποίο γνώριζε καλά από τον εθελοντισμό για 3 χρόνια– δόθηκε στην ιδιοκτήτρια της Cleo η επιλογή ανάμεσα σε ογκεκτομή, μαστογραφία και να μην κάνει τίποτα. « Επέλεξα την ογκεκτομή », εκμυστηρεύτηκε ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας.

Η επέμβαση, η οποία αποτελείται από την αφαίρεση του τμήματος του μαστού όπου βρίσκεται ο όγκος, ήταν μια πραγματική επιτυχία. Η Μπρέντα Ρίτσαρντς ήταν εκτός μάχης.

« Φοβάμαι τι θα είχε συμβεί αν η Κλέο δεν είχε συμπεριφερθεί όπως συμπεριφερόταν , πρόσθεσε η ηλικιωμένη, παρά τις ανησυχίες μου όταν έφτασε ο καρκίνος, το ξεπέρασα εν ριπή οφθαλμού γιατί το εξόγκωμα εντοπίστηκε νωρίς. Ο σκύλος μου Cleo, το μωρό μου, μου έσωσε σίγουρα τη ζωή. »

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”