Σα «Νυφούλα» η Φαίη Σκορδά:Ντυμένη στα λευκά έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ και έκλεψε την παράσταση!

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ έκανε η Φάιη Σκορδά σήμερα Δευτέρα 12/9. Μετά το “διαζύγιο” της από τον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια άλλαξε τηλεοπτική στέγη και είπε πριν από λίγα λεπτά το πρώτο “καλημέρα”.

Φανερά αγχωμένη αλλά εντυπωσιακή μέσα στο λευκό στενό φόρεμα της , η Φαίη με το “Πρωινό μας” ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας “ταξιδεύει” σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. Μάγειρας της είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Και θέλω μαζί, γι’ αυτό είναι το Πρωινό μας, να περάσουμε ωραία και να φτιάξουμε μια πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας η οποία ήταν αρκετά συγκινημένη.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή θα βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, οι οποίοι θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική ματιά.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα συμμετέχει στην εκπομπή με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα παρουσιάζει τις διεθνείς ειδήσεις.

Στην κουζίνα θα μαγειρεύει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ τις αστρολογικές προβλέψεις θα τις ακούμε από την Βάσια Μαυράκη.

Related posts

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”

“Στο γυμναστήριο το έπαθες ή στο κρεβάτι;” Ο Ψινάκης πάγωσε το πλατό με την ατάκα του

Κατάφερε το απίθανο: Παίκτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως κανένας και τρέλανε τον Πολυχρονίδη