Ο Γιατρός που Ανέλαβε την Γέννα, Δεν Πίστευε στα Μάτια του. Δυστυχώς όμως οι Φόβοι του Επιβεβαιώθηκαν.

Σπάνια περίπτωση διδύμων που γεννήθηκαν με δύο κεφάλια αλλά μοιραζόντουσαν τον ίδιο κορμό αψήφησαν κάθε πιθανότητα και κατάφεραν να γεννηθούν – αλλά πέθαναν μόλις 24 ώρες μετά την γέννησή τους.

Αμέσως αφού γεννήθηκαν τα αγόρια, τα έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη αλλά οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς πως οι πιθανότητες να επιβιώσουν ήταν πολύ λίγες.

Τα σιαμαία από την Ινδία ζύγιζαν 3,7 κιλά και είχαν κοινό συκώτι και άκρα αλλά ξεχωριστά πνευμόνια και καρδιές. Οι γονείς παρακαλούσαν τους γιατρούς να τους σώσουν τα παιδιά αλλά εκείνοι τους είπαν πως “τέτοια παιδιά δεν επιβιώνουν.”

Τους εξήγησαν επίσης πως και να ζούσαν, δεν υπήρχε πιθανότητα να χωριστούν στο χειρουργείο. Αυτή η περίπτωση σιαμαίων είναι πολύ δύσκολη και επηρεάζει περίπου 1 στις 1 εκατομμύριο γέννες.

Τα αγόρια γεννήθηκαν με καισαρική από μία 32χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Swami Ramanand Tirth στο Beed της Maharashtra στην δυτική Ινδία την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου. Η μητέρα θέλησε να παραμείνει ανώνυμη επειδή φοβήθηκε τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας.

Η δυσμορφία των μωρών της ανακαλύφτηκε στις 32 εβδομάδες κύησης, όταν η μητέρα είχε πάει με τον άντρα της για υπέρηχο. Κάποιοι ειδικοί έχουν υπολογίσει πως η πιθανότητα αυτής της γέννας είναι ακόμα μικρότερη.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”