Χαμός με το Survivor 2: Δείτε Πόσες Χιλιάδες Έλληνες έχουν στείλει Αίτηση Συμμετοχής στον Σκάι

Σταθερά πρώτο στην προτίμηση του κόσμου μοιάζει να είναι το Survivor, καθώς παρά το γεγονός πως νέα reality επιβίωσης έκαναν φέτος την εμφάνισή τους στην τηλεοπτική αρένα, το ενδιαφέρον για τον Άγιο Δομήνικο παραμένει αμείωτο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, και ο δεύτερος κύκλος του Survivor θα γυριστεί στο νησί της Καραϊβικής που απολαύσαμε τηλεοπτικά και την περασμένη σεζόν, ενώ το trailer ξεκίνησε μερικές ημέρες πριν να προβάλλεται ξανά.

Το πρώτο σποτ με τις αιτήσεις συμμετοχής έκανε την εμφάνισή του αμέσως μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου, με τους επίδοξους παίκτες να αγγίζουν τις 60.000.

Αυτή τη στιγμή, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 80.000, με τον ΣΚΑΪ να τρίβει κυριολεκτικά τα χέρια του, καθώς πρόκειται για αριθμό – ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Το κανάλι του Φαλήρου από τη μεριά του, θα συνεχίσει τις επαφές με του εγχώριους celebrities προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν μέλη της ομάδας των Διασήμων, καθώς μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου του 2018, οι τελικές αποφάσεις θα πρέπει να έχουν παρθεί…

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα