Μωράκι που εγκαταλείφθηκε απο τη μητέρα του επειδή γεννήθηκε χωρίς μάτια, σήμερα βρίσκει την παντοτινή του οικογένεια

Σάσα: Το μωράκι που γεννήθηκε χωρίς μάτια και το εγκατέλειψε η μητέρα του. Η μητέρα του μικρού τον άφησε επειδή γεννήθηκε με μια ιδιαιτερότητα. Μετά από καιρό ο μικρός βρίσκει την παντοτινή του οικογένεια και μια νέα μαμά για εκείνον που δεν θα τον άφηνε ποτέ.

Μερικές φορές η ζωή ξεπερνά ακόμα και τα πιο ευφάνταστα σενάρια του κινηματογράφου, κι αυτό το παοδεικνύει περίτρανα η ζωή του μικρού Σάσα! Ο Σάσα είναι ακόμα ένα τρισχαριτωμένο μωράκι που δεν σταματάει να χαμογελά, όμως, στην μέχρι τώρα ζωή του έχει ζήσει την εγκατάλειψη. Η αγάπη όμως στο τέλος τα νικάει όλα…

Η ιστορία του Σάσα που γεννήθηκε χωρίς μάτια

Ο μικρούλης γεννήθηκε χωρίς μάτια (είναι ένα από τα 3 νεογέννητα παιδιά στον κόσμο που γεννιούνται έτσι) και αμέσως η μητέρα του το εγκατέλειψε. Το μωρό έμεινε στο νοσοκομείο μέχρι να βρεθεί κάποια οικογένεια να το αναλάβει. Συνέχεια όπως λένε και οι νοσοκόμες ήταν ζωγραφισμένο στο προσωπάκι του ένα χαμόγελο που δεν έφευγε ποτέ. Ακόμη και όταν έκλαιγε, ακόμη και όταν του έλειπε το μητρικό χάδι και η αγκαλιά. Γιατί όσες αγκαλιές και εάν του έκαναν οι νοσοκόμες καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη της μάνας. Μάλιστα μια νοσοκόμα που φρόντιζε το μικρό αγόρι όταν ήταν μόλις έξι μηνών είπε: «Δεν διαφέρει από τα άλλα παιδιά, παίζει και χαμογελά όπως κάθε υγιές μωρό».

Η ιδιαιτερότητα του μωρού

Για τον Σάσα, που γεννήθηκε με το σύνδρομο SOX2 anophthalmia, δεν υπάρχει καμία ελπίδα το μωρό να μπορέσει ποτέ να δει. Ωστόσο, οι γιατροί του έχουν εμφυτεύσει μικρές σφαίρες στις κόγχες σαν οφθαλμούς προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το πρόσωπό του δεν παραμορφώνεται καθώς μεγαλώνει. Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στο νοσοκομείο – ορφανοτροφείο ένα χαρτί που λέει ότι βρέθηκε οικογένεια για τον μικρούλη Σάσα. Τώρα όλοι περιμένουν το παιδάκι να φύγει να πάει στο νέο του σπίτι και να βρει την αγάπη και τη θαλπωρή που του αξίζει.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”