Νέα Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα:56χρονος Σκότωσε την σύζυγο και το παιδί τους και αυτοκτόνησε

Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα: Ο 56χρονος αφού σκότωσε τη σύζυγο και το 1,5 ετών παιδάκι τους, έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με την 31χρονη μητέρα, εργαζόταν ως κτηνοτρόφος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πυροβόλησε. Στη συνέχεια πυροβόλησε το μωράκι τους και μετά αυτοκτόνησε προκαλώντας φρίκη στην τοπική κοινωνία.

Οικογενειακή τραγωδία με θύτη τον 56χρονο σύζυγο

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Καβάλα όταν ένας 56χρονος σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Δράστης και αυτόχειρας ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή Λεκάνη της Καβάλας, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 56χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε αρχικά την 31χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια το παιδάκι τους για να βάλει λίγο αργότερα τέλος στη ζωή του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κτηνοτρόφος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία έμενε μαζί με το 1,5 έτους παιδί τους, στο σπίτι της γιαγιάς της, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί τους

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, καθώς είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν όσα έμελλε να συμβούν το πρωί της Παρασκευής.

Η γυναίκα που ήταν Ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 56χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Το πρωί της Παρασκευής (30/9), ο σύζυγος πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί την 31χρονη και το παιδί τους και τους οδήγησε στο κτήμα του όπου τους πυροβόλησε.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα