Μαθήματα ζωής για όλους μας: 7χρονη χωρίς χέρια κέρδισε σε Διαγωνισμό καλλιγραφίας

Η 7χρονη της ιστορίας μας είναι αληθινή μαχήτρια ζωής. Η μικρή και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του κόσμου και οι χρήστες του Διαδικτύου είναι τρελαμένοι μαζί της. Η 7χρονη φαίνεται να κέρδισε μάλιστα την πρώτη θέση σε διαγωνισμό καλλιγραφίας υπενθυμίζοντάς μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Η 7χρονη χωρίς χέρια που κέρδισε βραβείο καλλιγραφίας

Η 7χρονη Anaya Ellick από τη Βιρτζίνια γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το ειδικό βραβείο «Nicholas Maxim Special Award for Excellence in Manuscript Penmanship» σε εθνικό διαγωνισμό καλλιγραφίας των ΗΠΑ.

Με βάση τη μητέρα της, Bianca Middleton, η μικρή γράφει κρατώντας ένα μολύβι μεταξύ των χεριών της προσπαθώντας να πετύχει την κατάλληλη γωνία προκειμένου να μπορέσει να αποτυπώσει ό,τι θέλει στο χαρτί. Επιπρόσθετα, κάνει τα πάντα δίχως καμία βοήθεια. «Δένει τα κορδόνια της, ντύνεται μόνη της και δεν έχει ανάγκη από καμία βοήθεια σε τίποτα», συμπλήρωσε η μητέρα της.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”