Αξέχαστο το Άκρως Οικογενειακόν: Που βρίσκονται σήμερα τα παιδιά των Θεοτοκάτων;

Άκρως Οικογενειακόν: Η σειρά που γνώρισε μεγάλη φήμη και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού όσο λίγες, μας κάνει ακόμη να γελάμε με τις ατάκες της. Τα τηλεοπτικά παιδιά του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, είχαν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και συχνά ο κόσμος αναρωτιέται που να βρίσκονται σήμερα.

Άρης Θεοτοκάτος

Ήταν ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας. Φοιτητής της Νομικής, μουσικός και ….καρδιοκατακτητής! Το ρόλο ενσάρκωσε με επιτυχία ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μετά από τη σειρά έπαιξε κι άλλους ενδιαφέροντες ρόλους όπως του Μουράτ στο “Μη μου λες Αντίο”. Σήμερα είναι 48 ετών και πρωταγωνίστησε στη σειρά “Μόλις Χθες” του ΣΚΑΪ, πριν από μερικούς μήνες.

Αφροδίτη Θεοτοκάτου

Η Αφροδίτη ήταν η μια από τα δίδυμα αδέρφια της οικογένειας, που πήγαινε στο Λύκειο. Δυναμική, γλωσσού, με τσαγανό, Πρόεδρος του 15μελους του σχολείου της. Μας τρέλανε με τους έρωτές της, με αποκορύφωμα τη σχέση της με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της οδοντίατρο, Αυγουστή (Δε ξέρουμε αλήθεια και πόσο politically correct ήταν, μιας και δεν γνωρίζουμε αν είχε κλείσει τα 18 ή τα πλησίαζε, ούσα μαθήτρια της Γ’ Λυκείου). Η Μαρούσα Στρογγύογλου, έπαιξε ξανά στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, στη σειρά “Ήρθε κι Έδεσε”, ενσαρκώνοντας μια από τις νοσοκόμες του. Πλέον είναι 45 ετών, έχει δύο παιδιά και ασχολείται περισσότερο με το θέατρο και το τραγούδι.

Ερμής Θεοτοκάτος

Ο δίδυμος αδερφός της Αφροδίτης, δεν είχε καμία σχέση με εκείνη. Ήταν χαμηλών τόνων, ντροπαλός, ενώ προσπαθούσε μάταια να εντυπωσιάσει το γυναικείο φύλο και κυρίως την Ντίνα, κολλητή φίλη της Αφροδίτης. Στην πραγματικότητα, ο Χρήστος Σπανός, παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία την αγαπημένη του καθηγήτρια και είναι ακόμα μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, τη Μαρίνα. Ο Χρήστος Σπανός είναι σήμερα 48 ετών και συνεχίζει να παίζει ρόλους τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Λίλα Θεοτοκάτου

Η μικρή και τρελή κόρη της οικογένειας, η Λίλα, είναι και αυτή που αφηγείται συνήθως της ιστορία τους. Πηγαίνει στο δημοτικό και έχει κόλλημα με το κουνέλι της τον Βησσαρίωνα, που τελικά ήταν Ιφιγένεια, αλλά και με τον κολλητό της από το δίπλα σπίτι, τον Φίλιππο. Στον 1ο κύκλο την ενσάρκωνε η Ιφιγένεια Καλούτσα και στο 2ο, η Μαρία Γαλέττα. H Ιφιγένεια Καλούτσα είναι σήμερα 27 ετών και δεν ασχολείται με την υποκριτική. Η Μαρία Γαλέτα είναι 31 ετών και πρόσφατα έγινε μητέρα σε ένα κοριτσάκι.

Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά της σειράς;

Related posts

“Στην αρχή δεν είχα συναισθήματα”: Σπάει τη σιωπή της η Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

“Αβέβαιο το μέλλον”: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σήμερα νωρίς το πρωί

“Δεν χωράει από τις πόρτες πλέον”: “Ντουλάπα” ο Άγγελος Λάτσιος, τον μπέρδεψαν με σωματοφύλακα της νύκτας