“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”

Μία παντρεμένη γυναίκα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον άντρα της, διότι, για ακόμη μία χρονιά, θέλει να περάσουν Χριστούγεννα με τους γονείς του, αλλά εκείνη θέλει με τους δικούς της και θα πατήσει πόδι.

“Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 6 χρόνια και η αλήθεια είναι πως πάντα με τα Χριστούγεννα είχαμε πρόβλημα. Τα πεθερικά μου, έχουν μόνο ένα παιδί, τον άντρα μου και πάντα ήθελαν να περνάμε και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί τους.

Διαφορετικά, έπεφτε ψυχολογικός πόλεμος, ότι θα κάνουν μόνοι τους γιορτές και κάτι τέτοια. Παράλληλα δε συμπάθησαν ποτέ τους δικούς μου γονείς, όπως ούτε εμένα την ίδια, οπότε η πρόταση για κοινές γιορτές δεν ακούστηκε ούτε για αστείο.

Το παράπονο της παντρεμένης γυναίκας ότι δεν κάνει γιορτές με τους γονείς της

Το θέμα είναι ότι τα πεθερικά μου μένουν στην ίδια πόλη με το παιδί τους. Σε αντίθεση με τους δικούς μου γονείς, που μένουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας και περιμένουν καμιά γιορτή για να πάω να τους δω. Δεν με βλέπουν συχνά και μπορεί να έχουν άλλες 2 κόρες, αλλά θέλουν και μένα.

Όχι κάθε χρόνο, αλλά με θέλουν και μένα. Φέτος λοιπόν είπα ότι θα πατήσω πόδι. Έχω ανάγκη να δω τους γονείς μου και θα το κάνω. Όταν το πρότεινα όμως στον άντρα μου ήταν αμέσως αρνητικός. Μου είπε ότι δεν γίνεται να αφήσει τους γονείς του μόνους τους χρονιάρες μέρες.

Η παντρεμένη γυναίκα είναι ανένδοτη και θα πάει είτε μόνη της, είτε με τον άντρα της
Λες και οι δικοί μου οι γονείς, δεν έχουν παιδί, φύτρωσα! Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω για άλλη μία χρονιά να στεναχωρήσω τους γονείς μου και να μου λένε πάλι ότι με κάνει ό,τι θέλει και δεν ξέρω να επιβάλλομαι. Σκέφτομαι να είμαι ανένδοτη.

Να πάω, είτε θέλει να έρθει μαζί, είτε όχι. Από την άλλη Χριστούγεννα χωρίς τον άντρα σου; Δεν μου αρέσει ούτε αυτή η ιδέα. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να δείξει λίγη κατανόηση και να μπει και αυτός λίγο στη θέση μου. Ζητάω πολλά;”.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

Ο σύζυγός μου αρνείται να πει την μαμά μου «μητέρα». Πως να την φωνάζει;