Η επιλογή στο μανικιούρ της Ζέτας Μακρυπούλια θα «σώσει» τα νύχια σας

Στο ok!mag έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ευφάνταστα μανικιούρ. Για αυτό το λόγο δεν παραλείπουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι νέο υπάρχει αυτή τη στιγμή ως πρόταση.

Παρόλα αυτά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η συνεχής εφαρμογή ημιμόνιμου μανικιούρ και gel μπορεί να προκαλέσει φθορά. Φθορά την οποία μπορείτε να ανατρέψετε με την επιλογή στο μανικιούρ της Ζέτας Μακρυπούλια.

Το μανικιούρ της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η ιδανική πρόταση για τις διακοπές
Υπάρχουν δύο κατηγορίες διακοπών αυτή της απόλυτης χαλάρωσης και αυτή του partying. Αν προτιμήσετε την οδό της πρώτης, φροντίστε να υπάρχει συνάφεια με τα beauty look σας και ακολουθήστε το παράδειγμα της ηθοποιού. Το μανικιούρ της Ζέτας Μακρυπούλια είναι αυτό που χρειάζονται τα νύχια σας, αν αυτά σπάνε και έχουν γίνει αδύναμα. Ποιο είναι αυτό;

Το oat milk manicure. Πρόκειται για το μανικιούρ που δημιούργησε η nartist Fariha Ali και το οποίο εμπνεύστηκε από το no-makeup μακιγιάζ, δηλαδή εκείνη την τάση που εξυμνεί τη φυσική γοητεία. Επίσης απαλλάσσει τα νύχια σας από τις επαναλαμβανόμενες στρώσεις μανικιούρ που ταλαιπωρούν την πρώτη στοιβάδα. Τα νύχια αυτά θυμίζουν επίσης το γάλα βρώμης που είναι διάφανο. Σε αυτή την απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε μία ματ ή γυαλιστερή υφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μη χρησιμοποιήσετε το top coat και απλά να περιποιηθείτε τα νύχια ή τα επωνύχια. Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνουν πιο υγιή και δυνατά. Είναι μία βολική επιλογή για τις διακοπές.

Related posts

«Εiναι 100 ετών, δεν έφaγε ποτέ φροúτα, λαχανıκά & κpέας στη ζωή του»: Το μuστικό μακροζωΐας του Μίμη Πλέσσα

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του

Ο θεός μαζί σου μικρέ Γιαννάκη! Αναχωρεί αύριο για Αμερική για να δώσει την δική του μάχη για να γυρίσει πίσω όρθιος – Γιόρτασε χτες τα γενέθλια του με τον ΠΑΟΚ Βίντεο