Εύγε αγόρι μου: Κουρέας ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στη μητέρα του που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Στη Βραζιλία, η  Claudia, έπρεπε να αποχαιρετήσει τα μαλλιά της. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να επισκεφθεί το κουρείο του γιου της.

Η Claudia είχε διαγνωστεί με καρκίνο του λάρυγγα πριν από μερικά χρόνια και πρόσφατα έπρεπε να ξαναρχίσει χημειοθεραπεία. Όταν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της, ήξερε ότι ήταν καλύτερο να το κάνει ο γιος της, Guilherme Magalhães, αναφέρει το mymodernmet.

Η συγκινητική κίνηση του κουρέα

Στο βίντεο, ο Magalhães φαίνεται να ξυρίζει το κεφάλι της μητέρας του που παρακολουθεί τη διαδικασία με λύπη, αλλά ψύχραιμη. Προσπαθεί ακόμη και να χαμογελάσει στον γιο της, ενώ εκείνος συνεχίζει. Βλέποντας τη μητέρα του στενοχωρημένη, ο Magalhães παίρνει τη μηχανή και αρχίζει να ξυρίζει και τα δικά του μαλλιά.

Αν και το αρχικό βίντεο δεν περιέχει ήχο από τη συνομιλία τους, η συγκίνηση της γυναίκας είναι εμφανής. Ο νεαρός άνδρας δεν φαίνεται να ενοχλείται που έχασε τα μαλλιά του και μοιάζει να χαμογελάει.

Στη συνέχεια, οι φίλοι και συνάδελφοι του Magalhães, Fernando Brito και Deeh Winchester, πλησιάζουν την καρέκλα της Claudia και ξυρίζουν κι αυτοί το κεφάλι τους με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ενώ ο Brito την χαϊδεύει στην πλάτη καθώς σκουπίζει ένα δάκρυ.

Ο Magalhães μοιράστηκε ένα βίντεο της στιγμής με τη λεζάντα «Είσαι ελαφριά, κυρία Claudia, σε αγαπώ». Στη συνέχεια, ο Brito μοιράστηκε μια φωτογραφία της ομάδας που φορούσε τα φρεσκοξυρισμένα κεφάλια τους με το μήνυμα:

Κανένα εμπόδιο δεν θα είναι μεγάλο αν η θέλησή σας να κερδίσετε είναι μεγαλύτερη.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”