Νίκος Παππάς: «Στόχος μας είναι να σπάσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ»

Στον realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα για το εκλογικό αποτέλεσμα, μίλησε ο Νίκος Παππάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναφέρθηκε για τις φετινές εκλογές.

Τι ανέφερε ο γνωστός βουλευτής

Αρχικά ανέφερε: «Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να σπάσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, είναι μια νέα εκλογή, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο, έχει χαρακτήρα δημοψηφισματικό εκ των πραγμάτων.

Το κεντρικό πολιτικό γεγονός είναι η μεγάλη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αποτυπώθηκε ούτε στις δημοσκοπήσεις».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η δική μας πρόταση είχε τραυματιστεί και αυτό αργήσαμε να το αναγνωρίσουμε. Είχε τραυματιστεί διότι είχαμε εισπράξει αρνήσεις από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25. Μιλούσαμε για μια κυβερνητική πολιτική, που δεν μπορούσε στο μυαλό αυτής της κρίσιμης μάζας ψηφοφόρων να συλληφθεί ως πιθανό ενδεχόμενο που θα έδινε σταθερή κυβέρνηση. Παρόλο που είχαμε μια πάγια θέση για την απλή αναλογική και άρα αδυνατούσαμε να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις. Υπήρχαν και άλλα λάθη που έστρεψαν συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες στην κάλπη της ΝΔ, παράδειγμα πάνω από 50% των αυτοαπασχολουμένων ψήφισαν ΝΔ. Επίσης ήταν συντριπτικά τα ποσοστά της ΝΔ στους ανθρώπους που αποφάσισαν τελευταία στιγμή» περιέγραψε ο κ. Παππάς.

«Δεν ήταν πειστικό ότι μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση» υπογράμμισε.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»