Έρωτας με την πρώτη ματιά: Νεογέννητο κοριτσάκι αγκαλιάζει σφιχτά την μαμά του αμέσως μετά την γέννα

Η εικόνα της ιστορίας μας κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Το μωράκι λίγο μετά τη γέννα αγκαλιάζει σφιχτά τη μαμά του σαν να ξέρει ήδη ποια είναι και τι έχουν περάσει μαζί και να την αγαπά με την πρώτη ματιά. Το συγκινητικό στιγμιότυπο φυσικά έγινε viral και οι χρήστες αγαπούν να το βλέπουν ξανά και ξανά.

Έρωτας με την πρώτη ματιά για το νεογέννητο και τη μαμά του

Ο έρωτας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη νεογέννητο παιδί και στη μητέρα του ήταν ακαριαίος. Η μικρή κορούλα και η μητέρα της σόκαραν τόσο το ιατρικό προσωπικό, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό. Εκείνο το προσωπικό που ήταν κοντά τους στον τοκετό από την πρώτη στιγμή.Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την πρώτη αγκαλιά, που αντάλλαξαν. Ήταν πολύ τρυφερή και καταγράφηκε σε βίντεο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και φυσικά του διαδικτύου.

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο της Βραζιλίας. Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα. Η μικρούλα που γεννήθηκε πήρε το όνομα, Agata Ribeiro Coelho. Μάλιστα, βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της, έπειτα από τη διαδικασία της καισαρικής τομής.Το νεογέννητο μωρό κόλλησε το πρόσωπό της στη μητέρα της. Μάλιστα, έδειχνε πως δεν ήταν διατεθειμένη να απομακρυνθεί από εκείνη. Αυτό, διότι βολεύτηκε σε εκείνο το μέρος. Απολάμβανε τη ζεστασιά και τα τρυφερά λόγια που ψιθύριζε στο αυτί της, η μητέρα της.

«Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που η κόρη μου με αγκάλιασε για πρώτη φορά», είπε αργότερα η μαμά της. «Η ιατρική ομάδα ήταν εξαιρετική και όλοι εξεπλάγησαν με τη μικρή μας. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο τρυφερή είναι μαζί μου!», ανέφερε η μητέρα της.

Το συγκινητικό βίντεο

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”