Ξεσπά η Χρύσπα για τα επικριτικά σχόλια: “Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου”

Χρύσπα: Η αγαπημένη καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη πρόσφατα και μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλαν να “παρατάει” το τραγούδι και όχι μόνο. Για πρώτη φορά απαντά και παίρνει θέση απέναντι σε όλα αυτά τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση, τα κιλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Χρύσπα: Απαντά στους επικριτές της

Έξω από τα δόντια μίλησε μετά από καιρό η Χρύσπα στην εκπομπή «Πρωινό μας» για διάφορα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.Με αφορμή το νέο της τραγούδι και videoclip, η Χρύσπα μίλησε στο «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν και τις εξαντλητικές δίαιτες στο παρελθόν.

«Ο σύζυγός μου έχει το τιμόνι της επιχείρησής μας, εγώ είμαι επί των δημοσίων σχέσεων. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, ούτε κρύβομαι όμως. Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου», είπε η Χρύσπα .

Χρύσπα: Μιλά για τα δημοσιεύματα και για τις εξαντλητικές δίαιτες του παρελθόντος της

«Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;», εξομολογήθηκε η Χρύσπα.

Και στη συνέχεια, η Χρύσπα αναφέρθηκε στις εξοντωτικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν, κάτι που της δημιούργησε πρόβλημα. «Γουστάρω να τρώω. Αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου».

Related posts

Άννα Στεφανίδου: Η ομοιότητά τους και η εντυπωσιακή κομψότητά της άγνωστης μητέρα της Τατιάνας

«Δεν έχω ζήσει μεγαλύτερο εφιάλτη»: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά την «άγνωστη» περιπέτειά του

Κατάξανθη, καλλονή και πετυχημένη: H άγνωστη και ταλαντούχα σύζυγος του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά