Ελπίδα: «O άντρας μου πέθανε στα χέρια μου! Ήταν τραγικές στιγμές»

Ένα μήνα μετά από τον θάνατο του συζύγου της, η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε έμφραγμα!

Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της Ελπίδας, Στάθης Κατσαντώνης. Η γνωστή τραγουδίστρια έπειτα από 45 χρόνια κοινής πορείας με τον επιχειρηματία αναγκάστηκε να του πει στο στερνό αντίο.

Για το τραγικό αυτό γεγονός μίλησε η ερμηνεύτρια την εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως μετά από ένα μήνα από τον θάνατο του συζύγου της εκείνη έπαθε έμφραγμα.

«Είναι ενάμισης χρόνος που έχει φύγει τώρα. Στις 3 Ιουλίου τον έχασα. Από μεγάλο στρες το έπαθα. Έφυγε ξαφνικά. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι, πιέστηκα, ένιωσα έναν πόνο που νόμιζα ότι είναι μυικός. Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Τον κράτησα την ώρα που πέθανε. Του έλεγα περίμενε περίμενε. Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Και τότε σκέφτηκα ότι ήταν από αυτό. Και μπρος και πίσω πονούσα. Ήταν περίεργα. Πήρα αμέσως τον γιατρό μου, ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, μου έστειλαν ασθενοφόρο. Πονούσα πολύ, ίδρωνα… Τα παιδιά μου βρίσκονταν κάτω και ήταν σε αγωνία. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο»

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”