Σκύλος που δαγκώθηκε από φίδι γυρίζει σπίτι από το νοσοκομείο

Έπρεπε να μείνει για 11 μέρες στο νοσοκομείο μετά από ένα άσχημο ατύχημα στην ύπαιθρο. Αλλά τώρα ο σκύλος που τον δάγκωσε ένα φίδι , που πέρασε πολύ άσχημα, μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στο σπίτι του . Το σκυλάκι είναι χαρούμενο που είδε τους ανθρώπους του και η οικογένειά του περίμεναν με αγωνία την επιστροφή του, σώο και αβλαβές.

Τα φίδια μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Ανάλογα με το είδος τους, στην πραγματικότητα, το δηλητήριο μπορεί να είναι θανατηφόρο και να οδηγήσει σε θάνατο.

Ο Ribeye δεν ήξερε ότι δεν έπρεπε να πλησιάσει αυτό το φίδι. Έπαιζε στην ανοιχτή ύπαιθρο, στο αγρόκτημα όπου ζει στο Brodowski , δήμος της Βραζιλίας στην πολιτεία του Σάο Πάολο, μέρος της περιοχής Ribeirao Preto. Όταν τον δάγκωσε ένα ερπετό.

Ο σκύλος χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη, αλλά η ανθρώπινη οικογένειά του δεν μπορούσε να αντέξει το υψηλό κόστος ενός κτηνιατρικού νοσοκομείου. Χάρη στην αλληλεγγύη της κοινότητας και μιας κτηνιάτρου, ο Ribeye θεραπεύτηκε.

Ωστόσο, ο σκύλος έφτασε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα. Η κτηνίατρος, Jessica Ferreira , είπε ότι ανέπνεε άσχημα λόγω πρηξίματος στον αυχένα.

Σκύλος που δαγκώθηκε στο λαιμό από φίδι θεραπεύτηκε χάρη στην αλληλεγγύη των καλόκαρδων ανθρώπων

Ήταν ο ίδιος ο κτηνίατρος που είπε την περίπτωσή της στα κοινωνικά δίκτυα και συγκέντρωσε τα χρήματα που χρειάζονται για τις εξετάσεις και τα ακριβά φάρμακα για τη θεραπεία.

Μετά από 11 ημέρες στο νοσοκομείο, μπόρεσε να πάει σπίτι στον ιδιοκτήτη του, Venancio Andrade. Όταν αναγνώρισε το δρόμο για το σπίτι, ο σκύλος ήταν τελικά χαρούμενος. Γιατί ήξερε ότι τα χειρότερα είχαν μείνει πίσω και τώρα μπορούσε να επιστρέψει για να απολαύσει την αγαπημένη του οικογένεια που τον περίμενε με ανυπομονησία. Και ότι φοβόταν μην τον χάσει από δάγκωμα φιδιού.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό