Εικόνες εγκατάλειψης, ξεχασμένος από όλους: Έτσι είναι σήμερα ο τάφος του Νίκου Παπάζογλου

Νίκος Παπάζογλου: Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τον οποίο μεγάλωσαν και ερωτεύτηκαν γενιές και γενιές, έχει φύγει από τη ζωή πολλά χρόνια και ζει μόνο μέσα από τα τραγούδια του και στις καρδιές του πιστού κοινού του. Σήμερα, ο τάφος του μεγάλου τραγουδιστή Νίκου Παπάζογλου θυμίζει εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης και τίποτα από το σημείο δεν θυμίζει τη μεγαλοπρεπή μέρα της κηδείας του που πλήθος συγγενών και απλού κόσμου συγκεντρώθηκαν για το τελευταίο αντίο.

Νίκος Παπάζογλου: Πως μοιάζει ο τάφος του σήμερα

Χιλιάδες κόσμου, επώνυμοι κι ανώνυμοι, είχαν αποχαιρετήσει στον Άγιο Θεράποντα Τούμπας στη Θεσσαλονίκη το Νίκο Παπάζογλου, που έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

«Κανείς εδώ δεν τραγουδά, κανένας δεν χορεύει, ακούνε μόνο την πενιά, κι ο νους τους ταξιδεύει…», τραγούδησαν οι Θεσσαλονικείς κατευοδώνοντας τη σορό του τραγουδοποιού και ερμηνευτή.Ωστόσο λίγα χρόνια μετά, τον ξέχασαν όλοι και η εικόνα απο τον τάφο του είναι απόδειξη-ντοκουμέντο.Αυτός είναι ο τάφος του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ! τα σχόλια δικά σας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”