Λαμία: Κατέβασε τον κολλητό του από το μηχανάκι στη μέση του δρόμου για να μην τους γράψει η Αστυνομία

Το παράξενο περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, όταν η αστυνομία έκανε σήμα σε έναν νεαρό με το μηχανάκι να σταματήσει και εκείνος για να τους αποφύγει τράπηκε σε φυγή. Οι δύο νεαροί που ήταν στο παπί, γύρισαν προς τα πίσω, ο ένας κατέβηκε και ο άλλος συνέχισε την πορεία του αντίθετα από το μπλόκο της αστυνομίας για να μην τον γράψουν.

Κατέβασε το φίλο του από το μηχανάκι για να μην τους γράψει η αστυνομία

Αναστάτωση προκάλεσαν δύο άτομα με μηχανάκι στην Λαμία όταν το πρωί του Σαββάτου (05/11), αστυνομικοί της Τροχαίας τους έκαναν νόημα για να σταματήσουν ώστε να πραγματοποιήσουν έναν τυπικό έλεγχο. Ο οδηγός αφού πρώτα έκανε αναστροφή, «άδειασε» το φίλο του και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή κινούμενος ανάποδα προς την οδό Όθωνος.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάρει θέση κοντά στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Όθωνος, πριν την πλατεία Λαού.Μόλις ένα μηχανάκι έστριψε και ο οδηγός είδε μπροστά του τον αξιωματικό της Τροχαίας να του κάνει σήμα για να σταματήσει, αμέσως έκανε αναστροφή, «ξεφορτώθηκε» το φίλο του, που καθόταν πίσω και τη «κοπάνησε».Τον «άτυχο» συνεπιβάτη τον ακινητοποίησαν επί τόπου, ενώ σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, με Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα δυο άτομα που επέβαιναν στο μηχανάκι είναι γνωστά στις Αρχές.Στο κέντρο της πόλης υπήρξε αναστάτωση γιατί έβλεπαν μέσα στην κίνηση μηχανές και περιπολικά της αστυνομίας να κινούνται με τις σειρήνες και τους φάρους χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα