Διχασμός στο διαδίκτυο: “Με λένε Ευαγγελία & αφήνω την 7χρονη κόρη μου να φοράει στρινγκ μαγιό. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος χαμός”

Η μητέρα της Ευαγγελίας η οποία έχει επιλέξει να επιτρέπει στην 7 χρονών κόρη της να φοράει στρινγκ μαγιό. Τόσο η ίδια όσο και η κόρη της υποστηρίζουν πως δεν θέλουν να μαυρίζουν ολικά και χωρίς σημάδια στο σώμα τους. Η μητέρα του κοριτσιού δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για το γεγονός αυτό.

Διαβάστε την ιστορία

Με λένε Ευαγγελία και έχω δύο παιδιά, μία κορούλα 7 χρονών και ένα αγοράκι 3 χρονών.

Έχω την τύχη και εγώ και ο άντρας μου να είμαστε δύο εξαιρετικά εμφανίσιμοι άνθρωποι, ψηλοί, αδύνατοι, γυμνασμένοι και μελαχρινοί και το καλοκαίρι είναι για όλους μας η ιδανική περίοδος.

Λατρεύουμε τη θάλασσα, τα παιχνίδια, το μπάνιο, την ηλιοθεραπεία και γινόμαστε και οι τέσσερις κατράμι. Αφού γυρνάμε στην Αθήνα όσοι δεν μας ξέρουν αναρωτιούνται αν είμαστε από κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής ή της Ασίας που είναι πιο σκούροι οι άνθρωποι εκεί.

Με δεδομένο ότι μαυρίζουμε πάρα πολύ και εγώ και η κόρη μου φοράμε στρινγκ μαγιό και ας είναι το παιδί μόνο 7 χρονών.

Πολλοί μας λένε ότι το παιδί είναι πολύ μικρό για να φοράει τέτοιου είδους μαγιό αλλά εγώ δεν ακούω κανέναν

Η κόρη μου έχει ένα υπέροχο σωματάκι και ένα ακόμα πιο υπέροχο πωπουδάκι και με δεδομένο ότι μαυρίζει και εκείνη πάρα πολύ γιατί να την καταδικάσω να φοράει ένα φαρδύ μαγιό ή ένα ολόσωμο που θα της αφήσει μεγάλο σημάδι; Και στην τελική αφού έχει ένα τέτοιο κορμάκι που μπορεί να υποστηρίξει ένα στpινγκ μαγιό γιατί να μην το φορέσει;

Επειδή είναι μόνο 7 χρονών; Και τι έγινε;

Έχω και τη μάνα μου που κάθε καλοκαίρι με πρήζει και μου λέει ότι αφήνω το παιδί μου να εκτίθεται και ότι γίνεται η χαρά του κάθε παιδεραστή. Ναι σιγά. Λες και αν μεγαλώσεις και φορέσεις στρινγκ μαγιό δεν θα την κοιτάνε πάλι όλα τα λιγούρια και ο κάθε επιτήδειος ή ο κάθε ανώμαλος.

Το παιδί μου έχει και μάνα και πατέρα και μία χαρά είμαστε ικανοί να το προστατεύσουμε. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κακό και γίνεται αυτός ο χαμός.

Πολλοί γονείς βλέπω ότι αφήνουν στην παραλία τελείως γυμνά τα παιδιά τους. Αυτό δεν είναι πρόβλημα και είναι η κόρη μου που φοράει μαγιό έστω και αν είναι στpινγκ; Αλίμονο τώρα αν παρεξηγούμε τα παιδιά και τα στοχοποιούμε. Τα παιδάκια είναι αθώα και ό, τι και να φορέσουν αθώα πρέπει να τα κοιτάμε και να τα καμαρώνουμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτός ο χαμός. Για πείτε μου εσείς, όσες έχετε κοριτσάκια, τους φοράτε κανονικά μαγιό ή μπορεί να τύχει και να φορέσουν στpινγκ;

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”