Δεν γεννιούνται όλες πριγκίπισσες: Η 10χρονη Μικαέλα σαρώνει στο ποδόσφαιρο και αγγίζει την κορυφή

Υπάρχουν κάποια κορίτσια διαφορετικά από τα άλλα. Δεν μαθαίνουν όλα οριεντάλ, μοντέρνο χορό. Δεν κοιτάζονται στο καθρέφτη και ισιώνουν το μαλλί, ούτε βάφουν τα νύχια τους. Ένα από αυτά τα κορίτσια είναι και η Μιχαέλα. Σε ηλικία μόλις 10 χρονών και μάλιστα επαγγελματίας. Η ίδια σπάει τα στερεότυπα, που θέλουν το ποδόσφαιρο να είναι αποκλειστικά προνόμιο των αντρών.

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε στις αλάνες να παίζει ποδόσφαιρο. Σύντομα εγγράφηκε στο summer camp του ΑΟ Ν. Ιωνιας το καλοκαίρι του 22. Μετα από 15 μέρες καθημερινής προπόνησης ήρθε και η αγάπη αλλά και η απόφαση να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστρια. Άμεσα το φθινόπωρο εγγράφηκε στην κοριτσίστικη ομάδα της Ν. Ιωνιας. Αυτή ήταν και η αρχή για μια επιτυχημένη χρόνια.

Πρωτη σκόρερ στην ομάδα της με 30 γκολ μέχρι στιγμής. Πολλες ασίστ καλές τελικές και πολλές καλές προσπάθειες. Παρα το γεγονός ότι δεν κατάγεται από εύπορη οικογένεια αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικό στην ομάδα του ολυμπιακού.

Σχεδόν ταυτόχρονα μετά από επαφές της οικογένειας με την Nike της δόθηκε χορηγία. Τον Φεβρουάριο ήρθαν και τα καλά νέα από τον ολυμπιακό. Εγινε δεκτή μετά από παρέμβαση στελεχών της ΠΑΕ στην σχολή του ολυμπιακου στην Πεντέλη. Εκει και στην πρώτη της εβδομάδα έλαβε μέρος σε τουρνουά παγκορασιδων όπου σημείωσε 6 γκολ και έγινε η πρώτη σκόρερ της ομάδας και του τουρνουά.

Συνεχίζει λοιπόν τις προσπάθειες και το κυνήγι για την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Το όνομα της είναι Μιχαελα Χειλαρη.

Related posts

“Χριστός Ανέστη”: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε ολόκληρη τη χώρα

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι κατά την περιφορά του Επιταφίου

Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός: Είναι η μόνη αλήθεια