Αυτή είναι η αστυνομία που θέλουμε: Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του και τότε η αστυνομία…

Πολλοί αστυνομικοί έρχονται στο φως της επικαιρότητας εξαιτίας κάποιων κακών χειρισμών σε υποθέσεις ή δυσάρεστων ειδήσεων. Το σημερινό περιστατικό είναι ένας οδηγός για το πως πρέπει να λειτουργούν οι αστυνομικοί, άνθρωποι που πρέπει να είναι δίπλα στους πολίτες σε ότι χρειαστούν.

Κανείς δεν ήρθε στο πάρτι του

Ξημερώματα 8ης Φεβρουαρίου ο μικρός Glenn που πάσχει από αυτισμό ξύπνησε με ανυπομονησία.

Έκλεινε τα 6 και θα τα γιόρταζε με ένα μεγάλο πάρτι, στο σπίτι του, μαζί με τους συμμαθητές του. Ωστόσο κανένα από τα 16 παιδιά της τάξης του δεν ήρθε.

Το οργισμένο μήνυμα της μητέρας

«Από τη στιγμή που ο γιος μου ξύπνησε με ρωτούσε συνέχεια πόσα λεπτά έχουν μείνει ακόμα μέχρι να φανούν οι φίλοι του» δήλωσε η 25χρονη μητέρα, προσθέτοντας ότι ο γιος της δάκρυσε, όταν έμαθε ότι κανένας τους τελικά δεν θα έρθει.

Η Ashlee Buratti για να εκφράσει την αγανάκτηση της έγραψε στο Facebook και ανέβασε ένα σχόλιο σε σελίδα με τα τοπικά νέα της πόλης στην οποία είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 10.000 κάτοικοι.

«Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε», έγραψε.

Ο σερίφης έκανε το καλύτερο δώρο στο παιδί

Τη δημοσίευση της είδαν άγνωστες μανάδες και προθυμοποιήθηκαν να φέρουν τα παιδιά τους. Το είδε και ο σερίφης της περιοχής Osceola στη Φλόριντα, και ζήτησε άμεσα τη διεύθυνση του σπιτιού, διατάζοντας ένα ελικόπτερο να πετάξει πάνω από το σπίτι της οικογένειας.

Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε από τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες η «επιχείρηση Πάρτι», με τους άνδρες να περνάνε από το σπίτι με τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες τους και να δίνουν δώρα στο παιδί.

Ενα ελικόπτερο πέταξε σε χαμηλό ύψος για να μπορέσει ο Glenn να δει τους πιλότους να τον χαιρετούν.

Στο πάρτι το οποίο ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ εμφανίστηκαν 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι, όλοι απρόσκλητοι.

Related posts

«Η μητέρα μου δεν έκανε για μάνα. Ο ήρωας πατέρας μου μας έσωσε από τα νύχια της και μας μεγάλωσε μόνος του»

“Δεν έκλαψα σήμερα”: Ραγίζει καρδιές καρκινοπαθής μαμά που άφησε τα παιδιά της να ξυρίσουν το κεφάλι της

Χειροκροτούσε όλο το αεροπλάνο: Αεροσυνοδός έκανε… στον αέρα, πρόταση γάμου στην αγαπημένη της