Μεγαλείο ψυχραιμίας: 8χρονος ξεγέννησε την μητέρα του στο σπίτι

«Τέρας ψυχραιμίας» αποδείχθηκε πως ήταν ο 8χρονος γιος της οικογένειας αφού κατάφερε να βοηθήσει την μητέρα του να φέρει στον κόσμο το αδερφάκι του μέσα στο σπίτι τους σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Η ιστορία μας έρχεται από το Westlake του Οχάιο.

Πώς έγινε το περιστατικό

Τα νερά της Peilar Matthews έσπασαν ξαφνικά και η νεαρή μαμά πανικοβλήθηκε, καθώς βρίσκονταν μόνη στο σπίτι με τον μεγάλο της γιο Malone. Προς μεγάλη της έκπληξη και ανακούφιση. όμως, ο 8χρονος επέδειξε τρομερή ψυχραιμία και με ήρεμες κινήσεις κάλεσε ασθενοφόρο.

Γρήγορα ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αν ήθελε το αδερφάκι του να γεννηθεί με ασφάλεια. Χωρίς να διστάσει και δίνοντας συνεχώς κουράγιο στη μητέρα του, έφερε εις πέρας την δύσκολη αποστολή του.

Λίγο αργότερα, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου η υγεία και των δύο φαίνεται να είναι καλή.

Η δήλωση του πατέρα του

Ο πατέρας του Malone, Malachi Brown, δήλωσε ότι είναι περήφανος για το κατόρθωμα του γιου του. «Τα περισσότερα παιδιά δεν θα μπορούσαν λειτουργήσουν κάτω από τέτοια πίεση. Θα είχαν πανικοβληθεί.

Τα κατάφερε όμως! Τι να πω… Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Μακάρι να γίνει γιατρός!»

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta