Αληθινοί ήρωες: Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

Η ιστορία με τον φλεγόμενο παιδικό σταθμό που κινδύνευσε να καταστραφεί ολοσχερώς ενώ μέσα βρίσκονταν οι μικροί μαθητές, κάνει το γύρο του Διαδικτύου και συγκινεί. Το ζευγάρι, πρωταγωνιστές της ιστορίας μας, ορμά στο φλεγόμενο κτίριο και σώζει τα 20 ανυπεράσπιστα μωράκια που βρίσκονται στον σταθμό.

Η ιστορία του ζευγαριού που έσωσε 20 μωράκια από φλεγόμενο παιδικό σταθμό

Ένα ζευγάρι από την Αμερική, η Doran Smith και ο David Squillante, έκαναν μήνα του μέλιτος στην Ισπανία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό! Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους σε ένα γραφικό πάρκο της Βαρκελώνης, η Smith παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ένα κοντινό κτίριο. Πολλές γυναίκες φώναζαν και έτρεχαν πανικόβλητες στον δρόμο. Πολύ γρήγορα το ζευγάρι συνειδητοποίησε πώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε παιδικό σταθμό! Χωρίς κανέναν δισταγμό ή φόβο μην πάθουν τίποτα, έτρεξαν να βοηθήσουν.

«Ορμήσαμε μέσα στον παιδικό σταθμό και είδαμε γύρω στα 20 μωράκια να κοιμούνται. Μαζί με άλλους, τα βγάλαμε έξω από το κτίριο. Μερικά μαζί με τις κούνιες τους. Υπήρχε πολύ καπνός», είπε ο Squillante. Μόλις τα πυροσβεστικά συνεργεία της Βαρκελώνης έφτασαν στο σημείο και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, το ζευγάρι δήλωσε ότι συνέχισε τη βόλτα του όπως είχε προγραμματίσει, «σαν να ήταν μια κανονική μέρα».

Τόσο η Smith όσο και ο σύζυγός της χαρακτηρίστηκαν «ήρωες» από τα τοπικά μέσα, αν και οι ίδιοι είπαν ότι απλώς έκαναν αυτό που έπρεπε. Ήταν αναμφίβολα μια επεισοδιακή μέρα που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, όταν διηγούνται ιστορίες από τον μήνα του μέλιτος.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”