Εμετικός ο πατέρας του παιδοβιαστή: “Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε”

Πατέρας Ηλία Μίχου: Ο πατέρας του παιδοβιαστή από τα Σεπόλια έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του. Στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το γιο του προχώρησε σε εμετικές και προκλητικές δηλώσεις για το ανήλικο παιδί, λέγοντας μάλιστα πως ο γιος του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και πως πάντα βοηθούσε όσους τον είχαν ανάγκη.

Πατέρας Ηλία Μίχου: Οι προκλητικές δηλώσεις για την ανήλικη και τον γιο του

«Μου το έμπλεξαν το παιδί» δήλωσε ο πατέρας του 53χρονου Ηλία Μίχου για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε ο πατέρας του παιδοβιαστή, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία συναίσθηση της φρίκης που προκαλούν τα εγκλήματα του γιού του.

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε».

Παράλληλα έφτασε και στο σημείο να εκφράσει… παράπονο για την απουσία στήριξης στο γιό του, υποστηρίζοντας πως «έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί».

Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»