«75 χρόνια Τσακωνόμαστε κάθε βράδυ»:Ηλικιωμένο ζευγάρι μας αποκαλύπτει το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο, ο Alfred και η Josephine μας δίνουν τη λύση.

Ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 75 χρόνια και που γιόρτασαν και οι δύο τα 100α τους γενέθλιά, αποκάλυψαν το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, το οποίο είναι να… τσακώνονται καθημερινά.

Ο Alfred, ο οποίος υπηρετούσε ως πεζοναύτης εκείνη την εποχή, παντρεύτηκε την Josephine το 1947. Ο γιος του Allen, 74 ετών, δήλωσε στην Daily Express: «Ανέκαθεν μας έλεγαν ότι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο και για να φτάσεις τα 100 είναι να τσακώνεσαι κάθε μέρα. Όχι στα σοβαρά βέβαια. Είναι σπάνιο στις μέρες μας να βλέπεις γάμους να διαρκούν τόσο πολύ, οπότε κάτι έκαναν σωστά και είναι υπέροχο. Υπάρχει ελπίδα για όλους μας».

Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους και έχουν τέσσερα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα, μια όμορφη και χαρούμενη οικογένεια όπως είπαν.

Οι γιοι τους γιόρτασαν τα 100α γενέθλια των γονιών τους, ετοιμάζοντας μια γιορτή στην οποία ήταν καλεσμένοι όλοι οι αγαπημένοι τους. «Ήταν μια φανταστική γιορτή. Η μαμά και ο μπαμπάς το λάτρεψαν», είπε ο Allen.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”