Κουτάβι πέφτει από ψηλά αφού το άρπαξε ένα γεράκι,διασώζεται και κερδίζει τη μάχη με τη ζωή

Η ιστορία του άτυχου κουταβιού που κατάφερε να επιβιώσει, αφού έπεσε θύμα ενός γερακιού που το σήκωσε ψηλά στον ουρανό και το έριξε στο έδαφος.

Όταν κάποιοι κτίστες άκουσαν το κουτάβι να κλαίει , δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Στην αρχή κανείς τους δεν είχε καταλάβει τίποτα από το τι συνέβαινε, αλλά χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο που έτρεχε το μικρό σκυλάκι.

Προφανώς, ένα τεράστιο γεράκι αποφάσισε να αρπάξει ένα κουτάβι με τα νύχια του. Το μικρό σκυλάκι δεν κατάφερε να διώξει το τεράστιο αρπακτικό πουλί και κατέληξε να διακινδυνεύσει τη ζωή του, γιατί το πήρε χωρίς δισταγμό.

Το σοκαριστικό θέαμα του κουταβιού που βρισκόταν στα χέρια του αρπακτικού πτηνού

Κάποιοι χτίστες δούλευαν εκεί κοντά και όταν άκουσαν το μικρό σκυλάκι να κλαίει , δεν μπορούσαν να καταλάβουν. Δεν υπήρχε σκύλος κοντά τους, αλλά μόλις σήκωσαν το βλέμμα τους έπαθαν σοκ. Το μικρό ήταν σε πτήση με το μεγάλο αρπακτικό πουλί.

Ενώ σκέφτονταν τρόπο να τον βοηθήσουν, το γεράκι αποφάσισε να απαλλαγεί από το θήραμά του και το έριξε από ένα παράλογο ύψος! Κανείς δεν πίστευε ότι θα έβρισκαν το σκυλάκι ζωντανό, αλλά αφού τον βρήκαν, οι εργάτες ανακουφίστηκαν λίγο.

Το μικρό ήταν ακόμα ζωντανό! Ήθελαν να τον σώσουν και αμέσως τον πήγαν στον κτηνίατρο . Παρά την πτώση, ο μικρός που ονομάστηκε Tony Hawk υπέστη μόνο μερικές γρατζουνιές και κανένα κάταγμα!

Η διάσωση του και το ευτυχές τέλος

Φαίνεται ότι ήταν πολύ τυχερός . Από εκείνο το ύψος ήταν δύσκολο να επιβιώσει, αλλά προφανώς το μικρό το κατάφερε. Παρά την κακή εμπειρία, ο Tony Hawk ήταν καλά στην υγεία του και έψαχνε για αγάπη!

Οι εθελοντές άρχισαν αμέσως να αναζητούν ένα σπίτι για αυτόν και δεν άργησαν να βρουν την τέλεια οικογένεια . Ο Tony Hawk είναι πολύ χαρούμενος σήμερα και άφησε πίσω του την άσχημη εμπειρία που έζησε! Αυτό το κουτάβι τα κατάφερε και έγινε μεγάλη έμπνευση για όλους: δεν τα παράτησε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες και κέρδισε το ευτυχές του τέλος!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό