Όλη η τύχη με το μέρος τους: Ευχάριστα νέα σε οικονομικά και σχέσεις για 4 Ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Κριό και δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την υπομονή της, ενώ τις βραδινές ώρες χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, καθώς το ημιτετράγωνο Σελήνης – Ερμή μπορεί να δείξει κάποια δυσκολία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε αυτή την τάση όσο μπορείτε. Επίσης σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνεπείς είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Κριό είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας να έχει την ανάγκη σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα αλλά στο εδώ και τώρα! Τις βραδινές ώρες μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή στα πλάνα σας κυρίως στα επαγγελματικά την τελευταία στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε τις βραδινές ώρες κάποιες αντιπαραθέσεις για πρακτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνάδελφοι σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν τις πρωινές ώρες κυρίως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει εσείς να το παίρνετε προσωπικά. Ίσα ίσα η Σελήνη στον Κριό σας καλεί να ελέγξτε λίγο περισσότερο τα συναισθήματα σας και να μην τα δείξετε προς τα έξω με ένταση ειδικά αν είστε θυμωμένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας με τα τρίγωνα της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Άρη καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει. Τις απογευματινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς. Αν διαφωνείτε καλύτερα να προσπαθήσετε με διπλωματικό τρόπο να δώσετε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση) αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες