“Όταν ήμουν 15 με έπαιρνε μαζί του στη Συγγρού”: Συγκλονίζει η κόρη του Φλωρινιώτη-Ήταν αυστηρός πατέρας και σπάταλος με τα λεφτά του

Η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από εκείνον αλλά και τις τελευταίες του στιγμές πριν πεθάνει.

Τι είπε η κόρη του

«Ήμουν 15, ήμουν πρώτη Λυκείου και ξεκίνησα ως χορεύτρια. Του χορογραφούσα το μπαλέτο και κάποια στιγμή ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του σε ένα μαγαζί στη Συγγρού. Πήγαινα χόρευα, με γυρνούσε σπίτι και ξαναγυρνούσε στο μαγαζί. Διάβαζα στο καμαρίνι. Δεν δεν ήταν η μάνα μου θα ήμασταν στο δρόμο.

Ήμασταν οι πρώτοι που χτύπησε η κρίση. Όταν τον πλησίαζαν για τα λεφτά τα τελευταία χρόνια έλεγε ότι τα “έχει η Αννούλα”. Εγώ δεν τα δίνω ούτε για τον πυρετό μου. Του τα μάζευα τα λεφτά γιατί ήταν ικανός να τα δώσει όλα.

Έχει χαρίσει και πολλά ρούχα. Όταν έρχονταν θαυμαστές του ή άνθρωποι που έκαναν παρόμοια σόου, άνοιγε την ντουλάπα και τους έλεγε να διαλέξουν ποιο θέλουν.

Όταν έφυγε γιατί ήμουν από πάνω, τον είχα αγκαλιά και του έλεγα “Φτου σου, πόσο όμορφος είσαι”. Δεν τον άφηνα, τον είχα αγκαλιά, τον είχα σφίξει και έλεγα ότι θα τον ετοιμάσω εγώ.

Οι άνθρωποι είχαν κάτσει σε μια γωνία και με κοιτούσαν. Τους έλεγα “μην αγχώνεστε. Θα τα κάνω εγώ όλα σπίτι μου”. Οι γιατροί καθόντουσαν σε μια γωνία, δεν μου μιλούσαν και με περίμεναν».

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;