«Μετά τον Φεβρουάριο και πριν τον Ιούνιο…» – Αυτά είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια του 2024 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Μπορεί μόλις να μπήκε ο Δεκέμβριος, ωστόσο ο Κώστας Λεφάκης θέλει να προειδοποιήσει τα ζώδια για όσα θα έρθουν το 2024 και γι’ αυτό αποκάλυψε τη λίστα με τα πιο τυχερά από αυτά, εξηγώντας σε ποιον τομέα το καθένα από αυτά θα διαπρέψει!

Αυτά είναι τα πέντε πιο τυχερά ζώδια του 2024 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος

Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

Ο Δίας στο ζώδιό σας όπως και προχωρώντας στους Διδύμους θα φέρει μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση ή στον τόπο της διαμονής σας. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας μαζί στους Ιχθύς θα συμβάλλουν σε μια περιουσιακή, ή επαγγελματική τακτοποίηση. Η δεύτερη εκδοχή θα σας επιτρέψει να οργανώσετε την εργασία σας στον ρυθμό που έχετε επιλέξει για να νιώθετε ξεκούραστοι. Προσπαθήστε να ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να στρέψει την κατάσταση εναντίον σας. Κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε κρίση ανυπομονησίας, ή σπασμωδικές συμπεριφορές σε στιγμές δυσκολιών.

Είναι γεγονός πως οι Ταύροι φημίζεστε για την υπομονή, αλλά από τότε που ο Ουρανός εγκαταστάθηκε στο ζώδιό σας (2018), ταλαιπωρηθήκατε πολύ και χάσατε σημαντικό μέρος από αυτήν. Από την άλλη, σας έχουν κουράσει οι αιφνιδιασμοί που έχουν προκύψει κατά περιόδους στη ζωή σας. όμως δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις μόνο και μόνο από εκνευρισμό και αντιδραστική διάθεση στη γνώμη δικών σας ανθρώπων, οι οποίες θα αποδειχθούν ασύμφορες μακροπρόθεσμα.

Στα αισθηματικά σας να περιμένετε νέες εξελίξεις. Ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει, αλλά επίσης, δεν θα λείψει και η δοκιμασία. Φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους δικούς σας ανθρώπους, μην τους πικραίνετε με τις αντιδράσεις σας και μην φυλακίζεστε στην υποκειμενικότητα που σας διακρίνει. Μια νέα γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι στις κρίσεις αλλά και στην κριτική σας. Αποφύγετε επίσης ακραίες συμπεριφορές πάθους και προπαντός λανθασμένες εκτιμήσεις στον ερωτικό τομέα.

Για όσους τα προβλήματα και τα διλήμματα είναι καθαρά επαγγελματικά, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήσετε κάτι σίγουρο, όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται, αν δεν είστε βέβαιοι για καινούρια πεδία μάχης που ανοίγονται. Δεν αποκλείεται κάτι να καθυστερήσει τους υπολογισμούς σας και να ξεπεράσετε την αντοχή σας σε καθαρά πρακτικές δυσκολίες. Είναι βέβαιο πάντως, πως σε αυτόν τον τομέα, θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες με την πάροδο του χρόνου θα αποδειχτούν ωφέλιμες για εσάς. Ελέγχετε τη διατροφή σας, αποφύγετε καταχρήσεις, φροντίστε να ασκείστε και να έρχεστε συχνά σε επαφή με τη φύση. Αυτά τα δύο θα σας βοηθήσουν πολύ!

Οι γονείς θα προβληματιστείτε αρκετά με τα παιδιά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κουραστείτε στην προσπάθεια αναπροσαρμογής των δυνατοτήτων σας στο νέο, κυρίαρχο κλίμα. Είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε!

Αιγόκερως

Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

Η δοκιμαστική αποχώρηση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας, η οποία οριστικοποιείται τον Νοέμβριο του 2024, θα αλλάξει σταδιακά πολλά πράγματα, τόσο στη ζωή, όσο και στην καθημερινότητά σας! Στο μεταξύ, η παραμονή του Δία μέχρι τέλη Μαίου στον Ταύρο θα συμβάλλει στην τακτοποίηση ενός οικονομικού, ή περιουσιακού θέματος που σας απασχόλησε για καιρό. Αρκετοί θα ζήσετε αύξηση των εσόδων σας, τα οποία όμως θα απορροφηθούν από αντίστοιχη αύξηση των υλικών αναγκών. Βέβαια, μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα έχετε λίγο ή περισσότερο άγχος, αλλά σίγουρα θα βρεθούν οι τρόποι, με τη μορφή ενίσχυσης των πρακτικών ζητημάτων, ή μιας συμβιβαστικής λύσης.

Τα καθαρά πρακτικά προβλήματα τακτοποιούνται ευκολότερα από πέρυσι. Μέσα σας όμως νιώθετε ότι πολλά θέματα δεν βρίσκουν λύση, καθώς δεν τολμάτε μια επανάσταση, ή μια συναισθηματική ανταρσία. Παράλληλα, δεν σας ικανοποιούν οι καθιερωμένες καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμη φορά, θα προβληματιστείτε για την ερωτική σας ζωή, το δεσμό, ή το γάμο σας που νιώθετε την ύπαρξή του να σας βαραίνει. Εσείς που ήδη έχετε πάρει αποφάσεις για τον τερματισμό μιας σχέσης, καθυστερείτε να βρείτε το κουράγιο για να την τελειώσετε οριστικά. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού ενδεχομένως να συμβάλλουν ως προς αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις. Βέβαια πρέπει να σκεφτείτε λογικά και να ζυγίσετε κατά πόσο σας συμφέρει, ή κατά πόσο είστε έτοιμοι να αλλάξετε τακτικές. Αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι, κάντε μια ειλικρινή προσπάθεια να συνεργαστείτε με τον άνθρωπό σας. Αν όμως είστε κατασταλαγμένοι και συνδεδεμένοι με ένα άλλο πρόσωπο, προφανώς μυστικά, καλύτερα να επισπεύσετε τη λυτρωτική λύση μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού.

Από την άλλη πλευρά οι πλανητικοί συνδυασμοί της χρονιάς αυτής συμβάλλουν σε νέες γνωριμίες για τους νεότερους και στην αίσθηση ότι θα νιώσετε ερωτευμένοι. Αφήστε το χρόνο να δείξει την πραγματικότητα αλλά λειτουργήστε πιο ευέλικτα από ότι στο παρελθόν. Τέλος οι αδέσμευτοι, αμφιβάλω αν είστε πολλοί, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε κάτι καινούριο γιατί μπορεί, η πραγματικότητα να είναι διαφορετική από αυτή που δείχνει η εικόνα.

Ένας άλλος τομέας που μπαίνει σε εξέλιξη, ή μπαίνει σε εξωραϊσμό είναι ο επαγγελματικός με την είσοδο του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά. Παρόλα αυτά, περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν. Κάθε φορά που διαταράσσεται ο μεταβλητός άξονας ταλαιπωρούνται οι συνθήκες της δουλειάς σας, ή δοκιμάζεστε για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Τις στιγμές εκείνες θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι. Οι πιο φιλόδοξοι επαγγελματικά θα προχωρήσετε σε ένα δρόμο με επαναστατικές αλλαγές. Κάποιοι θα απασχοληθείτε σε μια δραστηριότητα σαν πάρεργο, κάνοντας ένα πείραμα καθώς η βασική σας εργασία, δεν σας ευχαριστεί όπως πριν.

Τέλος, προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή από σχόλια των άλλων, αποφύγετε την εκδοχή να εξαπατηθείτε από επιτήδειους και φροντίστε ένα μυστικό σας να μην αποκαλυφθεί απροσδόκητα.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

Οι ανθρώπινες σχέσεις που σας αφορούν, πραγματώνονται με την επικοινωνία. Ίσως ήρθε η εποχή να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους για αυτά που σας βασανίζουν και να μην αποφεύγετε να ακούτε τη γνώμη τους για πράγματα που εσείς έχετε παγιωμένες ιδέες. Αν δεν προχωρήσετε σε μια ανανέωση που θα στερεώσει μια σχέση σε καλύτερες βάσεις, είναι πιθανό να βρεθείτε στο τέλος ενός δεσμού, που σημαίνει αρκετά για εσάς ακόμα.

Όσοι παραμένετε μόνοι, αποκαταστήστε τη σχέση με τον εαυτό σας, αλλά αποφύγετε να επιδιώξετε κάτι αισθηματικό, αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε, γιατί θα οδηγηθείτε σε νέες απογοητεύσεις.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς παρέα με τον Ποσειδώνα θα στηρίξει τα οικονομικά σας, αλλά κατά περιόδους θα σας δοκιμάσει με αρκετές δυσκολίες οικονομικής και ψυχολογικής φύσεως. Ο Δίας στον Ταύρο, τους πρώτους μήνες θα βοηθήσει την οικογενειακή σας υπόσταση και από τον Ιούνιο, περνώντας στους Διδύμους, θα αυξήσει τις δημιουργικές σας δραστηριότητες.

Οργανώστε σωστά οτιδήποτε αφορά στον επαγγελματικό τομέα και εν γένει, οτιδήποτε αφορά στην καριέρα σας, οι νεότεροι. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και μην κάνετε σχέδια, ή όνειρα τα οποία, το γενικότερο κλίμα, δεν βοηθά στην πραγματοποίησή τους. Βρείτε το χρόνο να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγείστε!

Το 2024 είναι έντονη και νευρική χρονιά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία, αλλά και τις επιδόσεις σας. Μην ταλαιπωρείτε το νευρικό σας σύστημα, μην επιμένετε να αλλάξετε πράγματα μη αναστρέψιμα και μη γίνεστε θύμα συναισθηματικής, ή οικονομικής εκμετάλλευσης. Σε ότι αφορά στην οικογένεια και το στενό περιβάλλον η συνεχιζόμενη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει μερικούς τριγμούς και αιφνίδια περιστατικά κατά περιόδους. Όταν συμβαίνουν παραμείνετε ψύχραιμοι και αφήστε το χρόνο να καταλαγιάσει την ένταση, ή να δείξει περισσότερες αλήθειες.

Η χρονιά αυτή αποτελεί τον προθάλαμο μιας νέας εποχής που μέσα από συμπτώσεις, γνωριμίες, αναπάντεχα περιστατικά, αλλά και προτάσεις, σας βοηθά να προσαρμοστείτε σε μια νέα εποχή, τόσο για σας, όσο και για τον κόσμο όλο. Συνειδητοποιήστε πλέον, ότι το αύριο δεν θα έχει καμία σχέση με το χτες!

Δίδυμος

Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμο αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Κάντε επίσης τον κόπο να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν άνθρωπο που σας αγαπά και απορροφηθείτε λιγότερο από τα δικά σας ενδιαφέροντα. Η εκδοχή μιας συναισθηματικής ανταρσίας είναι πολύ πιθανή, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το φθινόπωρο. Πριν την εκφράσετε, υπολογίστε τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει.

Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε απότομοι με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν. Μπορεί να απαιτήσουν κούραση και έξοδα. Όμως μην τα αφήνετε για αργότερα γιατί έχετε μια τάση να βγάζετε ασύμφορες, ή περίεργες δικαιολογίες, όταν αρνείστε να καταπιαστείτε με κάτι που πρέπει.

Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει εξέλιξη, αλλά και αγώνας. Ανταγωνισμός, αλλά και εξαπάτηση από επιτήδειους. Ειδικά το τελευταίο, προσέξτε το! Μη βιάζεστε να επιβεβαιώσετε την ισχύ σας, μην ξεχνάτε την παρουσία του Κρόνου στο χώρο αυτό και πως η άνοδος, δημιουργεί δυσαρέσκειες και έντονη διάθεση κριτικής από τους άλλους.

Από χαρακτήρα, έχετε την τάση να δίνετε αφορμή για σχόλια και, αν δεν διορθώνεται, φροντίστε να είστε συμπαθείς στους άλλους και να μην αναμιγνύεστε σε συζητήσεις, ή σε ξένες υποθέσεις. Φροντίστε τουλάχιστον τον εαυτό σας, την ξεκούραση, αλλά και την ψυχαγωγία σας. Ελέγχετε τη διατροφή σας και εξασφαλίστε ήρεμο ύπνο! Η χρονιά αυτή απαιτεί σθένος και ισχυρό, τόσο ψυχολογικό, όσο και βιολογικό ανοσοποιητικό. Τέλος, φιλοσοφήστε χωρισμούς και απώλειες που συμβαίνουν φυσιολογικά, μέσα στο πλαίσιο μιας φυσικής εξέλιξης και νομοτέλειας.

Λέοντας

Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαίου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

Το πέρασμα λοιπόν του Πλούτωνα από τον Υδροχόο, συμβάλλει να ξημερώνει μια καινούρια εποχή, όπου σταδιακά, θα διώξετε την κούραση του παρελθόντος και θα κάνετε καλύτερες επιλογές σε οποιουδήποτε είδος σχέσης προκειμένου να χτίσετε τη ζωή σας από εδώ και στο εξής, με τελείως δικά σας κεφάλαια. Σε εποχή γενικότερης δυσκολίας, όπως η τωρινή, εσείς , καθοδηγούμενοι από την ψυχολογία του παίκτη που σας διακρίνει θα ρισκάρετε στο παιχνίδι της επιτυχίας, με κάθε τρόπο και κατ΄ επανάληψη.

Είναι αλήθεια πως η ρευστότητα στα οικονομικά σας δεν είναι μεγάλη. Καλό θα είναι να μην κάνετε καινούρια ανοίγματα, αν τα χρήματα που διαθέτετε είναι λίγα, ή αόρατα. Μην πουλάτε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγοράσετε κάτι άλλο. Μη συνεταιρίζεστε αν δεν σας αρέσει να λαβαίνετε υπόψη τη γνώμη των άλλων. Θα προαχθείτε και θα ανέβετε σίγουρα, κάποιοι θα επεκταθείτε επιχειρηματικά. Καλύτερα αργά και σταθερά, παρά με άγχος!

Όσο για τα αισθηματικά σας, κυρίως οι ελεύθεροι, θα κάνετε του «κεφαλιού σας», αλλά και πάλι οφείλω να σας πω ότι φταίτε κι εσείς λίγο για όσα περάσατε ως τώρα. Προτού λοιπόν προχωρήσετε στη νέα σχέση, που έτσι κι αλλιώς θα έρθει, αναθεωρήστε βασικές σας ιδιοτροπίες και περιορίστε το απόλυτο της γνώμης σας. Η λάθος επιλογή έχει πάντα συνέπειες και η άρνησή σας, συνειδητή, ή ασυνείδητη, να σκεφτείτε τις ανάγκες του άλλου, δεν βοηθά την εξέλιξη της σχέσης.

Νέα ξεκινήματα ή αλλαγές, θα προκύψουν και σε άλλους νευραλγικούς τομείς. Προσέξτε λοιπόν πως θα χειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις και σκεφτείτε πως, από το να καταπιέζουμε, ή να κακομαθαίνουμε τους άλλους, υπάρχει και η μεσαία οδός. Ακολουθήστε την και θα περάσετε μια αξέχαστη χρονιά! Όσοι επιθυμείτε απογόνους, μη χάνετε χρόνο για την προετοιμασία τους. Επίσης, η εποχή είναι ευνοϊκή να αλλάξετε σπίτι, ή τόπο διαμονής. Τέλος διατηρήστε σε καλή φόρμα τη φυσική σας κατάσταση και προσέχετε τη δίαιτα, ή τις κινήσεις σας, όσοι έχετε χρόνιες κυκλοφορικές, ή αρθριτικής φύσεως ενοχλήσεις.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες