Αυτός είναι ο σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη: Ψηλός, μελαχρινός με μούσια και μικρότερός της – Εκείνη είναι 49 ενώ εκείνος…

Η Βαλέρια Κουρούπη το 2002 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον τότε αγαπημένο της Νίκο Ξύδη, ο οποίος είναι γιος της Ελένης Βιτάλη.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2004, ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, Οδυσσέας, που τους άλλαξε εντελώς και έκτοτε αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα και αδυναμία τους. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι, πριν από τέσσερα χρόνια, το 2019, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, παραμένοντας καλοί φίλοι .

Η ηθοποιός, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, βρέθηκε στο πλατό εκπομπής και αποκάλυψε πως βρήκε ξανά τον έρωτα στη ζωή της, εξηγώντας πως πρόκειται για έναν άντρα αρκετά μικρότερό της. Το όνομα αυτού, λοιπόν, διέρρευσε μέσα από την κυριακάτικη εφημερίδα Real News.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη

Ο λόγος για τον Μάριο Δερβιτσιώτη, που είναι συνάδελφός της. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, περνούν πολύ χρόνο μαζί καθημερινά, ενώ τους αρέσουν και τα ταξίδια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο έκαναν το πρώτο τους στο εξωτερικό. Έχουν πολύ καλή επικοινωνία και χημεία και τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο είναι σπάνιες, αφού επιθυμούν να κρατούν τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνος είναι 32 χρονών, ενώ εκείνη είναι 49!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους και μοναδική φωτογραφία που έχουν μαζί στα social media.

Related posts

“Αγάπη μου”: Δάκρυσε το Διαδίκτυο με το γραπτό σημείωμα του Σταρόβα επειδή δεν μπορεί να μιλήσει

Εγκρίνει η Μαρί Σαντάλ, έξαλλος ο Παύλος! Σεφ και χωρισμένος με παιδιά ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

“Θα μου βγει το όνομα” Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Χατζηγιάννης, μετά το μήνυμα που του έστειλαν