Είναι «άκαρδα», δεν συμπονούν κανέναν: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν νοιάζονται για τα προβλήματα των άλλων

Τα τρία άκαρδα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δύσκολα θα μπορέσουν να συμμεριστούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον τους.

Ειδικότερα, τα εν λόγω ζώδια μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένα από πέτρα και τίποτα δεν μπορεί να τους συγκινήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακά.

Ποια είναι τα τρία άκαρδα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Κριός

Ο Κριός είναι λίγο αυταρχικός στον λόγο του. Δεν του αρέσει να κάνει μακρόσυρτες συζητήσεις και αναλύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ο τρόπος του είναι σκληρός και χοντροκομμένος και δεν έχουν την ενσυναίσθηση να καταλάβουν ότι είσαι σε ευάλωτη ψυχολογία. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, πληγωμένος θα βγεις, παρά θα βρεις την παρηγοριά που αναζητούσες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι μαθημένος στις δυσκολίες και τα ζόρια. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί εσύ του «κλαίγεσαι» και θα σου πει με επιτακτικό τρόπο να συνέλθεις και να διαχειριστείς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ο Αιγόκερως δεν είναι ο συμπονετικός που θα του πεις τον πόνο σου. Είναι σκληρός από τη φύση του και αρκετά προσηλωμένος στην καριέρα του.

Υδροχόος

O Υδροχόος πάντα βάζει την λογική μπροστά από το συναίσθημα. Δεν είναι τρυφερό ζώδιο και γενικότερα στην ζωή του είναι ορθολογιστής. Μην περιμένεις συμπόνια από τον Υδροχόο. Είναι της πράξης και όχι της θεωρίας. Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τη δυσαρέσκεια που έχει ως προς τις συναισθηματικές εκδηλώσεις και διοχετεύει όλο το πάθος του στις κοινωνικές ιδέες και επαναστάσεις.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες