Ξέσπασε η Ελένη Ψυχούλη: “Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω…”

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή Mega Kαλημέρα και αναφέρθηκε στα κιλά της και τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και τον ηλικιακό ρατσισμό.

Όσα αποκάλυψε

Για τις νέες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση είπε πως δεν τις βλέπει και δεν την εκφράζουν, «εκτός από τον Ανδρέα Λαγό που κάνει την πιο αξιοπρεπή εκπομπή για τη γαστρονομία» ενώ για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είπε πως είναι «στα όρια να με προσβάλει, μου χαλάει την αισθητική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές που βίωσε: «Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά σε περιόδους στρες. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, αλλά ήμουν μια χαρά. Εμένα μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση, η συγκράτηση στο φαγητό.

Το πιστεύω ακράδαντα αυτό που είπε ο Κονδυλάτος. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε “τέρατα”».

«Μια μακιγιέζ μου είπε κάνω μπότοξ, γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα μάτια μου. Γιατί πρέπει ταυτίζονται μονό οι νέοι με το ωραίο;», είπε.

Για τα σχόλια σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να φοράνε ότι τους αρέσει. «Τι είναι αυτό το πράγμα να καθοριζόμαστε από τις ηλικίες;».

«Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στη ζωή μου» , αποκάλυψε.

Ακόμη, ανέφερε πως θα ήθελε η κοπέλα του γιου της να τον αγαπά, αλλά δεν θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια, γιατί θα… γινόταν γιαγιά και θα έτρεχε.

Το μεγάλο της μυστικό είναι ότι της αρέσουν οι κονσέρβες, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχουν μέρες που ξυπνάει και σκέφτεται πως πρέπει να κάνει μπότοξ.

«Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω σώμα», είπε.

Δείτε το video






Related posts

Σούσουρο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα: “Όταν εγώ πήγαινα Eurovision, εσένα σε είχαν να κάνεις μόδα στη Μενεγάκη”

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»