Χαρμόσυνα νέα φέρνει η Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο βοηθά Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Η Άση Μπήλιου, έκανε τις καθημερινές της προβλέψεις και ανέφερε πως μέχρι να τελειώσει η ημέρα, η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σε μια θέση απ’ όπου βοηθά να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας εστιάζοντας στην επίλυση των προβλημάτων.

Η σύνοδος με τον Δία και το εξάγωνο με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες βοηθά να φέρουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς προβλήματα.

Από το απόγευμα κι έπειτα το τετράγωνο με την Αφροδίτη και κατόπιν με τον Άρη στον Λέοντα δημιουργεί ένα πλαίσιο έντασης κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε κάποια αναγνώριση για τους κόπους σας. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται την Τετάρτη στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας και ιδιαίτερα θετική μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι με ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Αν συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα δείτε ότι η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μια σχέση, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική.

ΛΕΩΝ

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της. Οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την καριέρα σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο έχουν προτεραιότητα. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας σήμερα και μη βάζετε σημαντικές υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ. Με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, ένα επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί ίσως σημειώσετε πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, οι ώρες μέχρι το απόγευμα προσφέρονται. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεστε από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και ίσως έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί. Τις βραδινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Άρη στον Λέοντα σε τετράγωνο σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας περισσότερη πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες που επηρεάζει τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ταύρο, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες