Αγνώριστος ο «καβαλιέρε»: Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει «σαρώσει» το διαδίκτυο

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε ηλικία 86 ετών. Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που παρουσιάζει την εμφάνιση του «καβαλιέρε» κατά τις τελευταίες του στιγμές σε μπιστρό του Μιλάνου.

Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τελευταία του εμφάνιση

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Μίλαν, πολιτικός και ηγέτης της Forza Italia, εισήχθη ξανά την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο, λιγότερο από ένα μήνα αφού είχε πάρει εξιτήριο, έπειτα από 44 ημέρες νοσηλείας, εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού, που προήλθε από τη λευχαιμία που έπασχε και από τις χημειοθεραπείες.

Πλέον, το γύρο του διαδικτύου κάνει η τελευταία φωτογραφία του Μπερλουσκόνι πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο την Παρασκευή (14/06), με τον ίδιο να είναι αγνώριστος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα μπιστρό του Μιλάνου, με τον Μπερλουσκόνι να αγκαλιάζει τον μικρό γιο του ιδιοκτήτη.

Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι τελευταίες στιγμές του Μπερλουσκόνι

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Μασιμιλιάμο Αλμπανέσε, μίλησε για το πως ήταν την τελευταία μέρα ο Μπερλουσκόνι αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειχνε για το μπιστρό. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Είχε κάτι παγάκια, ένα ζευγάρι γιατί ήταν καυτός, και αστειευόταν λίγο με όλους όπως ήταν το στυλ του. Ήταν σίγουρα λίγο κουρασμένος, αλλά όπως πάντα ήταν διαθέσιμος σε όλους.

Τον ένοιαζε πολύ και κάθε φορά που περνούσε μας ζητούσε να το προσέχουμε και να το διατηρούμε καθαρό. Τώρα νομίζω ότι θα βάλουμε έναν τόμο ακριβώς εκεί μπροστά, έτσι όλοι οι άνθρωποι που μένουν στο Μιλάνο 2 θα μπορούν να γράψουν μια πρόταση για να τον θυμούνται».

Όπως ήταν λογικό ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις από επώνυμους που είπαν το δικό τους αντίο στον Μπερλουσκόνι. Τον εμβληματικό πρόεδρο της Μίλαν αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι οργάνωσαν πορεία στο Μιλάνο με σκοπό καταθέσουν λουλούδια στην μνήμη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα (14/06) στις 15:00 ώρα Ιταλίας είναι προγραμματισμένη και η κηδεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην πλατεία Ντουόμο. Η τελετή θα γίνει σε δημόσια δαπάνη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα