Δείτε ΠΟΙΟ Νυφικό σας ταιριάζει ανάλογα με το Ζώδιό σας. Αυτό για τις Ταυρίνες, θα σας Μαγέψει!

Το καλύτερο κομμάτι όταν σχεδιάζεις ένα γάμο είναι η στιγμή που διαλέγεις το νυφικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές οι οποίες μπορεί να είναι καλές ή κακές, αναλόγως με το πόσο δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να διαλέξετε το τέλειο νυφικό είναι να το φορέσετε, αλλά είναι λίγο πιο εύκολο αν ξέρετε από πριν τι ψάχνετε.

Τα ζώδια δεν μπορούν να σας πουν πιο νυφικό να βάλετε, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας. Το φόρεμα θα πρέπει να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σας – κάτι που εκφράζεται και μέσα από τον γάμο σας. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω νυφικά και διαλέξτε το καλύτερο για την δική σας ξεχωριστή ημέρα!

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο Κριός θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και στην τελική είναι ο δικός του γάμος. Το νυφικό σας θα τους αφήσει όλους με ανοιχτό το στόμα. Τα έχετε όλα υπό έλεγχο όταν φοράτε αυτό το νυφικό.

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Η Ταυρίνα θα κλέψει τις καρδιές όλων την ημέρα του γάμου της, όχι μόνο του συντρόφου της. Φορέστε ένα φόρεμα σε κόψιμο γοργόνας για να αναδείξετε την αισθησιακή αλλά μαλακή πλευρά σας.

3. Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Τίποτα δεν περιορίζει έναν Δίδυμο, ούτε καν το νυφικό. Διαλέξτε κάτι χαλαρό για να κινείστε εύκολα, αλλά παράλληλα να τραβάτε την προσοχή.

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο γάμος έχει μεγάλη σημασία για τους Καρκίνους, γι’αυτό όσο λιγότερο ανησυχούν για το νυφικό, τόσο το καλύτερο. Ένα νυφικό με απλό, ίσιο κόψιμο είναι τέλειο για έναν Καρκίνο.

5. Λεων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ο Λέων θα κάνει θεατρική εμφάνιση με το νυφικό ό,τι κι αν φορέσει. Το καλύτερο γι’αυτό το ζώδιο είναι ένα νυφικό που να αποτελείται από δύο μέρη, τραβάει τα βλέμματα, είναι κομψό… αλλά και λίγο τολμηρό.

6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Ακόμα και την ημέρα του γάμου της, η Παρθένος διατηρεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Δεν ξέρει κανείς τι περνάει από το κεφάλι της, αλλά δείχνει υπέροχη με το εξώπλατο νυφικό της. Όσο πιο μεγάλο το άνοιγμα, τόσο το καλύτερο.

7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι ισορροπημένος και γοητευτικός γι’αυτό και το νυφικό που επιλέγει θα έχει τις ίδιες ιδιότητες. Απλό και κομψό, αυτό το νυφικό δίνει σε μία Ζυγό την ευκαιρία να είναι ξένοιαστη και εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου της.

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Η γυναίκα Σκορπιός σίγουρα θα έχει τον έλεγχο στον γάμο της φορώντας ένα εντυπωσιακό, κόκκινο νυφικό. Όλη η δύναμη του κόσμου θα είναι στα ακροδάχτυλα της όταν θα φορέσει αυτό το νυφικό.

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο αυθορμητισμός είναι αυτό που κάνει τον Τοξότη να ξεχωρίζει. Ο γάμος της δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού θα φορέσει ένα νυφικό στο χρώμα του πάγου στον γάμο της με ρουστίκ θέμα.

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Η Αιγόκερως είναι ευθύς, κάτι που σημαίνει ότι θα επιλέξει έναν παραδοσιακό γάμο και νυφικό. Αλλά μην νομίζετε ότι ο γάμος της θα είναι βαρετός! Θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη νύχτα.

11. Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Η Υδροχόος είναι πάντα έτοιμη να περάσει καλά και το νυφικό που θα επιλέξει στη μεγάλη της μέρα θα είναι διασκεδαστικό. Λες και χρειάζεται ένα εντυπωσιακό νυφικό για να δείξει την προσωπικότητα της!

12. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες πιθανόν να οργανώσουν τον γάμο τους σε παραλία, γι’αυτό και τους ταιριάζει ένα αέρινο νυφικό. Αφήστε την παιχνιδιάρικη προσωπικότητα σας να έρθει στην επιφάνεια μέσα από το νυφικό σας!

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Credit: diply-omgfacts.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες