Βρήκε το Γιο του με το Κεφάλι Μισοξυρισμένο. Η Εξήγηση που του Έδωσε; Θα Λιώσετε από το Γέλιο!

Όλοι μας έχουμε μπλέξει μια δυο φορές όταν ήμασταν μικροί. Τα παιδιά έχουν μια φυσική περιέργεια που τα κάνει να θέλουν να παίξουν με διάφορα πράγματα, ακόμα και με πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζουν.

Σ’ αυτή την περίπτωση, έχουμε ένα αγοράκι που αποφάσισε να παίξει με την ξυριστική μηχανή του μπαμπά του και ξύρισε τα περισσότερα (αλλά όχι όλα) μαλλιά του! Ο μπαμπάς του τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη στην κάμερα και ο μικρός είναι απίστευτα γλυκός.

Ο μικρός έχει μια έκφραση ενοχής όταν αρχίζει το βίντεο. Τα πιο πολλά μαλλιά του έχουν ξυριστεί, αλλά έχει ακόμα τα πίσω και τα πλαϊνά. “Εντάξει, τι λέμε;” ρωτάει ο μπαμπάς του. Με την πιο γλυκιά μετανιωμένη φωνή λέει “Δε θα ξαναακουμπήσω την ξυριστική μηχανή του μπαμπά”.

Τότε, ο μπαμπάς του του λέει να γυρίσει. Ο μικρός φυσικά δεν θέλει, αλλά με το ζόρι γυρνάει από τη μία πλευρά. Τώρα, το μισοξυρισμένο λουκ του φαίνεται καλύτερα. “Συνέχισε να γυρνάς. Γύρνα από την άλλη”, λέει ο μπαμπάς του.

Το αγόρι ακολουθεί τις οδηγίες του μπαμπά του, αν και δεν του αρέσουν. “Ζήτα συγγνώμη”, του λέει. “Συγγνώμη”, λέει ο μικρός. Τι γλυκό! Σίγουρα ο μπαμπάς του του ξύρισε και τα υπόλοιπα μαλλιά και ο μικρός θα είναι γλυκός ακόμα και με ξυρισμένο κεφάλι.

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta