DIY

Παίρνει ένα Σακουλάκι που Κλείνει Αεροστεγώς και το Γεμίζει Απορρυπαντικό! Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Το απορρυπαντικό για τα πιάτα δεν είναι μόνο για τις κατσαρόλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό για τα πιάτα για να απομακρύνετε λεκέδες από τα ρούχα σας. Τρίψτε λίγο στο σημείο του λεκέ και μετά πλύνετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο κανονικά.

Παίξτε με τα παιδιά σας με τα χρώματα. Βάλτε λίγο γάλα σε ένα πιάτο μίας χρήσης και μετά προσθέστε χρώματα ζαχαροπλαστικής. Βουτήξτε μια μπατονέτα στο υγρό για τα πιάτα και μετά στο κέντρο του πιάτου και δείτε τι θα γίνει.

Φτιάξτε μια παγοκύστη: γεμίστε ένα σακουλάκι με απορρυπαντικό για τα πιάτα μέχρι τη μέση και μετά βάλτε το στην κατάψυξη. Το σαπούνι μένει παγωμένο για πολύ ώρα.

Έχετε σημάδια από λάδια αυτοκινήτου στην αυλή σας; Βάλτε σε ένα κουβά ζεστό νερό και απορρυπαντικό για τα πιάτα, τρίψτε το σημείο με μια βούρτσα ή σκούπα και ξεπλύντε.

Κάντε ένα πείραμα φυσικής με τα παιδιά σας. Βάλτε σε ένα διαφανές δοχείο μέλι, γάλα, απορρυπαντικό για τα πιάτα, νερό και λάδι. Τα υλικά δεν θα ανακατευτούν λόγω διαφορετικής πυκνότητας και τα χρώματα τους θα φαίνονται απίθανα στη σειρά. Δείτε περισσότερα εδώ.

Απομακρύνετε τα παράσιτα από το χαλί σας αναμειγνύοντας μια κουταλιά της σούπας υγρό για τα πιάτα με νερό και βάζοντας το μίγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Ψεκάστε το χαλί σας με το μίγμα και τα παράσιτα θα φύγουν. Μπορείτε επίσης να απλώσετε λίγο απορρυπαντικό στις άκρες των πορτών και των παράθυρων σας, εκεί όπου μαζεύονται τα έντομα.

Καθαρίστε τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ με υγρό για τα πιάτα.

Μπορείτε να απομακρύνετε το περιττό λάδι από τα μαλλιά και το πρόσωπο σας ανακατεύοντας μια μικρή ποσότητα υγρού για τα πιάτα και νερού και πλένοντας τα μαλλιά ή το πρόσωπο σας μια φορά τη βδομάδα.

Αν πάλι βάψατε τα μαλλιά σας κατά λάθος μαύρα, τότε το απορρυπαντικό για τα πιάτα θα μαλακώσει το χρώμα.

Σταματήστε την εξάπλωση της φαγούρας από τον δηλητηριώδη κισσό πλένοντας την περιοχή που ακούμπησε με απορρυπαντικό για τα πιάτα. Το απορρυπαντικό θα απομακρύνει τα έλαια του κισσού.

Φτιάξτε φούσκες με τα παιδιά σας αναμειγνύοντας ζεστό νερό και υγρό για τα πιάτα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε και μαλακό αφρό για να παίξουν αναμειγνύοντας ένα μέρος απορρυπαντικού με δύο μέρη νερού και ανακατεύοντας με το μίξερ.

Βούλωσε η τουαλέτα σας; Ρίξτε μια κούπα υγρό για τα πιάτα, αφήστε το να δράσει για δέκα λεπτά και μετά ρίξτε ένα κουβά ζεστό νερό και τραβήξτε το καζανάκι.

Το απορρυπαντικό για τα πιάτα είναι γνωστό ότι σώζει τα ζώα που έχουν επηρεαστεί από πετρελαιοκηλίδες, αλλά μπορεί να κάνει καλό και στα κατοικίδια σας.

Δείτε περισσότερα κόλπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: faithtap.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια