Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χρώμα για την προσωπικότητά σας

Ροζ

Ενώ αυτό το γοητευτικό χρώμα εκφράζει την ευφάνταστη πλευρά σας, μην το αφήσετε να επισκιάσει τη δύναμή σας. Ίσως επειδή η αγάπη σας για το ροζ είναι ένα από εκείνα τα αθώα πράγματα που προκαλεί μια αλλόκοτα έντονη αντίδραση (και επίκριση) από τους άλλους. Είστε ικανοί να φιμώσετε τους επικριτές σας με την αυτοπεποίθησή σας.

Πράσινο

Ψύχραιμος και αναλυτικός, έχετε την τάση να εξετάζετε τη λογική πλευρά των πραγμάτων πριν αντιδράσετε συναισθηματικά. (Είστε επίσης από τα άτομα που μπορούν να κάνουν εντυπωσιακούς υπολογισμούς στο κεφάλι σας.) Ωστόσο, μπορείτε να εκτιμήσετε την ομορφιά, ξεκινώντας από τα απλούστερα πράγματα στον κόσμο τριγύρω σας.

Κίτρινο

Δεν σας πειράζει που είναι κλισέ: Είστε κεφάτα και αισιόδοξα άτομα. Πιστεύετε ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να βυθιστείτε σε μικρόψυχο δράμα ή να κρίνετε άλλους. Φυσικά, δεν σας ενοχλεί ένα καλό κουτσομπολιό. Εντέλει, είστε ένας πολύτιμος φίλος σε όλους.

Μαύρο

Είστε βαθυστόχαστοι. Μπορεί τα χρόνια του γκοθ να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί (ή όχι) δεν συμβιβαστήκατε ποτέ με πράγματα που ακολουθεί το ρεύμα. Δεν καταλαβαίνετε γιατί κάποιος θέλει να ταιριάζει με άλλους, όταν μπορεί να ξεχωρίζει; Είτε έχει να κάνει με διακόσμηση, μόδα ή ακόμη και στην εργασία. Γιατί να είστε βαρετοί;

Πορτοκαλί

Σηκώνεστε πριν από την ανατολή του ηλίου και δεν εξαρτάστε από την καφεΐνη από το καιρό που πηγαίνατε πανεπιστήμιο. Αν είστε δραστήριοι; Σίγουρα. Αλλά είστε επίσης εξαιρετικά οργανωτικοί, αποτελεσματικοί και δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια. Πάντα παρατηρείτε όταν ένας φίλος κάνει νέο κούρεμα.

Μωβ

Καλλιτεχνικοί και εξαιρετικά δημιουργικοί. Σας αρέσει να περιβάλλεστε από πολλά αντικείμενα: αναμνηστικά από ταξίδια, από το παρελθόν, και πολλά βιβλία. Για σας, ακόμα και πιο κοινά αντικείμενα έχουν κάτι αξιόλογο να θυμάστε, και σας πονάει όταν οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας να τα αποχωριστείτε.

Κόκκινο

Άλλοι σας αποκαλούν “έντονους”, αλλά εμείς προτιμούμε να σας αποκαλέσουμε “παθιασμένους”. Δεν ζείτε ελαφρά τη καρδία, και περήφανα δείχνετε (και μοιράζεστε) τα συναισθήματά σας με οποιονδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε εύκολα φίλους, αλλά και εχθρούς. Σας πειράζει αυτό; Καθόλου. Θα προτιμήσετε να ξέρετε ότι κάποιος δεν αξίζει το χρόνο σας άμεσα.

Μπλε

Κλίνετε προς τα χρώματα που καλμάρουν ως ένα υποσυνείδητο τρόπο για να εξισορροπήσετε την πολυάσχολη ζωή σας. Είστε κοινωνικοί, εργατικοί, και συχνά έχετε υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Ποτέ δεν θέλετε να απογοητεύσετε τους άλλους, και νιώθετε άσχημα όταν δεν μπορεί να ανταπεξέλθετε για κάποιον άλλο.

Καφέ

Είστε σπάνια περίπτωση: από τους λίγους που κατανοούν τις χάρες του καφέ. Για εσάς, αυτό το χρώμα είναι τόσο ζωτικό όσο η γόνιμη γη, πλούσιο όπως το ξύλινο χωριάτικο στυλ, και αναπαυτικό όπως η δερμάτινη πολυθρόνα για διάβασμα. Είστε σίγουρα εσωστρεφής, προτιμάτε τη παρέα των βιβλίων, τη φύση και αποφεύγετε τα δυνατά πάρτυ. Έχετε επίγνωση του εαυτού σας και αποπνέετε δυναμικότητα σε όσους σας γνωρίζουν.

Γκρι

Αδημονείτε για το μέλλον αντί να κοιτάτε το παρελθόν με νοσταλγία. Δεν είναι ότι έχετε έλλειψη συναισθημάτων. Προτιμάτε να αναμένετε τις πιθανότητες που θα φέρει το μέλλον (και όλη την τεχνολογία). Αν και είστε περισσότερο πρακτικοί από άλλους, εκτιμάτε την εκλεπτυσμένη κομψότητα. Αυτό σημαίνει ότι αγαπάτε τις καθαρές γραμμές, τις ιδανικές αναλογίες και την καθησυχαστική γεωμετρία του μοντέρνου σχεδίου.

Ασπρο

Το σπίτι σας αντικατοπτρίζει ηρεμία και τάξη. Τίποτα δεν σας ευχαριστεί περισσότερο από το να είναι κάθε πράγμα στη θέση του. Παρόλο όμως που είστε τελειομανής, είστε και ευαίσθητος. Έτσι το άσπρο σας βοηθάει να ηρεμήσετε και να κάνουν τα μάτια σας ένα διάλειμμα.

Credit: housebeautiful.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta