Έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τις αρκούδες έξω από το εξοχικό της… Όταν είδε το βίντεο; Την περίμενε μια τεράστια έκπληξη!

Όταν ένα μέλος του WILD Foundation τοποθέτησε μια κάμερα για να πιάσει τις αρκούδες έξω από το σπίτι της, δεν περίμενε ποτέ ότι θα δει έναν επισκέπτη άλλου τύπου.

Όπως αναφέρει η Daily Camera, η Melanie Hill έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της στο Boulder του Colorado με την ελπίδα να πιάσει μερικές εικόνες με αρκούδες, σαν μέρος της διατριβής της πάνω στις συγκρούσεις ανθρώπων-αρπακτικών.

Την περίμενε μια έκπληξη, ωστόσο, όταν δεν εμφανίστηκαν αρκούδες, αλλά ένας αγριόγατος.

Melanie Hill of the WILD Foundation sent us this photo of a bobcat taken in north Boulder on Nov. 4. She writes: “I got…

Posted by Daily Camera on Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

«Νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο αρχικά, απλά πέρασε μπροστά από την παγίδα με την κάμερα, δεν το πίστευα», λέει η Hill στο Daily Camera.

Ο αγριόγατος είχε εντοπιστεί στη γειτονιά σε διάφορες φάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Η αντιπρόσωπος του Colorado Parks and Wildlife, Jennifer Churchill, είπε ότι οι αγριόγατοι είναι συχνοί στην περιοχή και πιθανόν το ζώο να έχει παιδιά εκεί κοντά.

«Δεν είναι ζώο που προκαλεί συγκρούσεις», είπε η Churchill. «Οι άνθρωποι δεν τρομάζουν συνήθως επειδή είναι τόσο μικροί και χαριτωμένοι», είπε η Churchill.

Η Hill είπε ότι δεν έπιασε αρκούδες με την κάμερα, μόνο μερικά πουλιά, σκιουράκια και ένα ελάφι. Αλλά ο αγριόγατος ήταν τέλειος, «Δεν ακούς πολλά γι’ αυτούς, έτσι έπαθα πλάκα».

Credit: liftbump.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες