Θεσσαλονίκη: Χιονίζει στον Χορτιάτη και το Ωραιόκαστρο

Κοντά στο μηδέν οι θερμοκρασίες στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και οι πρώτες νιφάδες χιονιού άρχισαν να πέφτουν και στον Χορτιάτη.

Μαθημένοι όμως οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ και τα οχήματα του δήμου είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν, αν η κατάσταση επιδεινωθεί.

Τα πρώτα χιόνια έκανα την εμφάνιση τους και στο Ωραιόκαστρο

Η κακοκαιρία, χτυπά κυρίως την Δυτική Μακεδονία, όπου και εκεί τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους.

Χορτιάτης

Στα «λευκά» η Βόρεια Ελλάδα – Εντυπωσιακές εικόνες από Φλώρινα, Νυμφαίο, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Η κακοκαιρία Bettina έχει αρχίσει να δείχνει τα «δόντια» της από αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11) και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να το «στρώσει» σε Φλώρινα, Νυμφαίο, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Την ίδια ώρα τα καιρικά φαινόμενα επεκτάθηκαν και νοτιότερα «χτυπώντας» κυρίως την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας με τη μορφή βροχών και τους θυελλωδών ανέμων.

Πιο αναλυτικά, σήμερα το απόγευμα άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στη Βόρεια Ελλάδα με τη χιονόπτωση να αποκτά εντονότερη μορφή στη συνέχεια, όπως φαίνεται στα βίντεο και τις εικόνες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας Bettina, σημειώνεται ότι χάθηκαν δύο ορειβάτες στην Κοζάνη που θέλησαν να ανέβουν στον ορεινό οικισμό «Φλάμπουρο» Κοζάνης με Πυροσβεστικής και του Δήμου Βελβεντού να πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Φλώρινα

Από τη Φλώρινα ξεκίνησε η νέα κακοκαιρία Bettina που πλήττει τη χώρα μας με την χιονόπτωση να κάνει την εμφάνιση της, μέσα στην πόλη. Ο κρατικός μηχανισμός με τα μηχανήματα αποχιονισμού και τις αλατιέρες και το ανθρώπινο δυναμικό είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta