Survivor Trailer: Καρφιά Και Μπηχτές! Οι Μαχητες Βγάζουν το Αληθινό τους Πρόσωπο και το Παιχνίδι Παίρνει Φωτιά!

Survivor 2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Όλγα Φαρμάκη

Survivor 2018: Δύσκολα φαίνεται πως περνάει στην παραλία των Διασήμων η Όλγα Φαρμάκη.

Για την συμπαίκτριά τους μίλησαν στην κάμερα της παραγωγής τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο Νάσος είπε ότι η Όλγα δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι καθώς έχει ήδη δείξει πολλά, ενώ η Κατερίνα είπε ότι την αφήνει στην ησυχία της όταν την βλέπει να απομονώνεται και πιστεύει ότι σκέφτεται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor 2: Αποχώρησε παίκτης από την ομάδα των Μαχητών

Οι Μαχητές χάσανε τον αγώνα της ασυλίας και θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού για την σχετική ψηφοφορία. Ωστόσο θα έχουν και μια ακόμα απώλεια στην ομάδα τους.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποχωρεί από το Survivor λόγω τραυματισμού. Είχε χτυπήσει στο γόνατό του, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και πλέον δεν μπορεί να συμμετέχει στα αγωνίσματα.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί την σχετική ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες και των δυο ομάδων.

Survivor 2: «Έσταξε φαρμάκι» η Μελίνα για την αποχώρηση του συμπαίκτη της

Δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ η Μελίνα Μεταξά με την αποχώρηση του συμπαίκτη της από το Survivor για ιατρικούς λόγους.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι καθώς δεν μπορούσε να συνεχίζει να αγωνίζεται λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί, όλα όσα είπε η Μελίνα στην κάμερα της παραγωγής.

Survivor 2: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών έχασε μετά από πέντε σερί νίκες το αγώνισμα της ασυλίας. Έτσι ήταν εκείνη που πήγε στο Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία ως η πιο πολύτιμη παίκτρια της εβδομάδας κέρδισε η Ντάρια Τουρόβνικ, ενώ το ατομικό αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Από την κάλπη, υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Φελίσια Τσαλαπάτη, ενώ η Μαρία Πανταζή και η Ροδάνθη Καπαρού-Καπαράκη ψηφίστηκαν από Κωνσταντίνος Τσεπάνη και Ντάρια Τουρόβνικ αντίστοιχα.

Survivor 2 Το trailer της τρίτης 3-4-18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta