Survivor Trailer: Χαμός στους Διάσημους: Ο Σώζων εξόργισε την Δαλάκα!! «Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με τέτοιο άνθρωπο» Αδιανόητα σχόλια κατά της Δαλακας…

Survivor: Η κίνηση της Δαλάκα με τα κρεβάτια και η αντίδραση του Χάρου!

Πώς σχολίασε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος την απόφαση των κοριτσιών;

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και τα κρεβάτια επέστρεψαν στην καλύβα τους. Όπως φαίνεται όμως τα κρεβάτια ήταν σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που είχαν συνηθίσει και τα κορίτσια ήθελαν τα τα αλλάξουν. «Θα τα πάμε απλά πίσω γιατί έχει ήλιο και θα τα βάλουμε όπως τα είχαμε πάντα. Γιατί θα φάμε ήλιο και δεν θα κοιμηθούμε. Δεν γίνεται να κοιμηθούμε εδώ. Όπως βασικά τα είχαμε την προηγούμενη σύνθεση» σχολίαζε η Κατερίνα Δαλάκα, παρουσία του Χάρου και έπειτα εξήγησε στη συνέντευξη της:«Κάναμε κάποιες ανακατατάξεις διότι κι όταν τα είχαμε τα κρεβάτια κοιμόμασταν με ένα συγκεκριμένο τρόπο τις τρεις εβδομάδες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάζουμε. Τα κορίτσια ήμασταν πίσω. Ο Σώζων θέλει να κοιμάται κάθετα και από τη στιγμή που κάθετα δεν χωράει με εμάς πίσω του είπαμε να πάει μπροστά όπως ήταν και παλαιότερα, όταν πρωτοήρθε».

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αν και αρχικά πάνω στην κουβέντα αντέδρασε λέγοντας πως «Εντάξει, ας μην τρώω τον ήλιο πάντα εγώ» στη συνέχεια βρήκε πιο επιθυμητό να… μην έχει βαβούρα στο κεφάλι του. «Τα κρεβάτια άκουσα ότι θέλουν να τα διαμορφώσουν τα κορίτσια. Δεν τα βολεύει έτσι. Τα βολεύει αλλιώς. Δεν γνωρίζω. Ό,τι θέλουν ας κάνουν. Εγώ ένα χώρο να κοιμάμαι θέλω. Δεν με ενδιαφέρει. Αρκεί να μην έχω βαβούρα στο κεφάλι μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor.

Survivor 2: Μάτωσε η Δαλάκα. Ο άσχημος τραυματισμός της

Survivor 2018: Μάτωσε στα χείλη η Κατερίνα Δαλάκα.

Η παίκτρια των Διασήμων χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς της παραγωγής καθώς κατά την διάρκεια του run της τραυματίστηκε στο στόμα και μάτωσε. Συνέχισε όμως να αγωνίζεται και αφού τελείωσε το ματς, της βάλανε πάγο. Όταν έτρεξε στο δεύτερο run της απέναντι στην Ντάρια, η πληγή της άνοιξε ξανά αλλά ούτε και τότε σταμάτησε.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor: Η Iron Barbie αποκάλυψε για τον τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι! Τα παράπονα για την παραγωγή!

Η Μαρία Πανταζή αποκάλυψε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον τραυματισμό που την κράτησε στο κρεβάτι ένα μήνα.
Η Μαρία Πανταζή, ή αλλιώς Iron Barbie, που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Εκεί αποκάλυψε για τον τραυματισμό που είχε πριν το παιχνίδι και την είχε αναγκάσει να απέχει από τις προπονήσεις της για καιρό. «Ήταν ένας τραυματισμός ο οποίος φάνηκε κάπως στο παιχνίδι. Κάποια μαθήματα τα κάνω εκτός σπιτιού ως γυμνάστρια και προπονήτρια και ένα μάθημα το κάναμε έξω, πέρασα από ένα κλαδί, δεν φορούσα γυαλιά και μου έσκισε τον φακό του ματιού. Ήταν μια πάρα πολύ επώδυνη επέμβαση. Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, γιατί περπατούσα και πονούσα πάρα πολύ. Με το που έγινα καλύτερα και άρχισα να περπατάω και να κινούμαι, με κάλεσαν από το Survivor» ανέφερε η Μαρία Πανταζή, η οποία αποκάλυψε πως την αίτηση στο Suvrivor την είχε κάνει μαθήτρια της χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Η Iron Barbie εξέφρασε μάλιστα στον αέρα του Survivor Πανόραμα και το παράπονο της από την παραγωγή που έκοψε τα όσα είπε κατά την αποχώρηση της, καθώς για εκείνη ήταν σημαντικά. «Στην αποχώρηση μου, το μοναδικό πράγμα που με έχει ενοχλήσει από την παραγωγή, γιατί δεν έχω κανέναν παράπονο, θεωρώ ότι ήταν όλα πολύ καλά… Ο τελευταίος λόγος που έβγαλα στο συμβούλιο, ήταν ότι 6 μήνες πριν θα ήμουν καλύτερα αγωνιστικά. Έκοψαν τα λόγια μου γιατί είπα ότι για εμένα είναι σημαντικότερο που μπήκα τώρα ταλαιπωρημένη, γιατί ήμουν σε μια πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, την εμπιστοσύνη σε εμένα και είναι πολύ σημαντικότερο για εμένα αυτό, παρά να είχα μπει 6 μήνες πριν και να είχα συνεχώς νίκες. Λυπάμαι πάρα πολύ που κόπηκαν αυτά τα λόγια. Παρεξηγήθηκα από πολλούς» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Survivor 2: Μάτωσε η Δαλάκα. Ο άσχημος τραυματισμός της

Survivor 2018: Μάτωσε στα χείλη η Κατερίνα Δαλάκα.

Η παίκτρια των Διασήμων χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς της παραγωγής καθώς κατά την διάρκεια του run της τραυματίστηκε στο στόμα και μάτωσε. Συνέχισε όμως να αγωνίζεται και αφού τελείωσε το ματς, της βάλανε πάγο. Όταν έτρεξε στο δεύτερο run της απέναντι στην Ντάρια, η πληγή της άνοιξε ξανά αλλά ούτε και τότε σταμάτησε.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor Πανόραμα: Απίστευτη αποκάλυψη: Δείτε το βίντεο που μας έκρυψαν «Η Βιργινία και η Ντάρια μας έκαναν επίθεση»

Στην εκπομπή Suvivor Πανόραμα φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Μαρία Πανταζή

Η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών δε δίστασε να εκφράσει δημόσια τα παράπονα της για τον διαχωρισμό παλιών και νέων παικτών ενώ αποκάλυψε on air την επίθεση που δέχτηκε από την Βιργινία και την Ντάρια.

Η Μαρία Πανταζή μεταξύ άλλων είπε πως στην πορεία μετάνιωσε που βρέθηκε στην ομάδα των Μαχητών, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη της επιλογή.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Survivor Πανόραμα: Αλλάζει τα πράγματα η αποκάλυψη της Πανταζής για τον Αγόρου: Η αποκάλυψη που δεν το περιμέναμε!!!

Για άλλον παίκτη του Survivor 2 είχε ακουστεί ότι τρώει κρυφά καρύδες, ωστόσο… άλλος ήταν τελικά αυτός που έτρωγε κρυφά.

Η Μαρία Πανταζή μετά την αποχώρησή της από το Survivor πήγε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί αναφέρθηκε στον τρόπο που κόβανε οι Μαχητές τις καρύδες τους αλλά και στο πώς μοιραζόταν το φαγητό.

Είπε ότι όταν η δουλειά αυτή ήταν ευθύνη του Νικόλα Αγόρου, οι καρύδες ήταν ελάχιστες, ενώ όταν η δουλειά αυτή άλλαξε χέρια, οι καρύδες ήταν πολλές. Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Iron Barbie.

Survivor 2: Η ανακοίνωση του Λιανού που φέρνει την ανατροπή στο ριάλιτι – Η αντίδραση των παικτών

Survivor 2018: Μια ακόμη ανακοίνωση που φέρνει την ανατροπή στο Survivor.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας Μαχητών και Διασήμων για ένα έπαθλο που μυρίζει Πάσχα, ο Γιώργος Λιανός κάνει την έκπληξη.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως λόγω των ημερών του Πάσχα, αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί!

Survivor 2: Σοκ Τραυματίστηκε η Μελίνα! Δείτε Ακριβώς πως έγινε και θα σας Σοκάρει…!

Survivor 2018: Τραυματίστηκε η Μελίνα Μεταξά.

Ξεκίνησε πολύ δυναμικά μιας και το έπαθλο το ήθελε πολύ ωστόσο δεν κατάφερε να τελειώσει τα αγωνίσματα αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Μελίνα στην προσπάθεια της να προσπεράσει την Εύη, έπεσε κι έτσι βρέθηκε εκτός στίβου μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως την έχουν αναλάβει οι γιατροί και δεν θα συνεχίσει χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός της να είναι σοβαρός.

Survivor 2: Χάρος κατά Κρητικού: «Την επόμενη φορά μπορεί να γίνω επιθετικός»

Survivor 2018: Μαλλιά κουβάρια η ομάδα των Διασήμων!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τα έβαλε με τον Στέλιο Κρητικό, λέγοντας βαριές κουβέντες ενώ δε δίστασε να πει πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι αντίστοιχο θα γίνει επιθετικός.

«Θα γίνω επιθετικός. Δεν είπα τίποτα, αλλά μπορεί και να γίνω επιθετικός αν ξαναδώ κάτι τέτοιο. Ο Μουρούτσος το ενίσχυσε. Δεν ξέρω… Θα τον πάρει στον θίασό του και τον έχει μαζί χειροκροτητή και κλακαδόρο και ατακαδόρο, χορευτή…».

Τι ενόχλησε τον νέο παίκτη του Survivor;

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Αποκλειστικό: Δείτε πως Είναι Πραγματικά το Πόδι της Μελίνας μετά τον Τραυματισμό της Που Μας Σόκαρε!

Η Μελίνα στην προσπάθεια της να προσπεράσει την Εύη, έπεσε κι έτσι βρέθηκε εκτός στίβου μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως την έχουν αναλάβει οι γιατροί και δεν θα συνεχίσει χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός της να είναι σοβαρός.

Survivor 2 Το trailer της Πέμπτης – 12/4/18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta