Το “χρυσό” γκολ με πέναλτι του Ρονάλντο επί της Γιουβέντους στο 98′

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τους “4” του Champions League σε βάρος της Γιουβέντους χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 98′ (VIDEO).

Η Γιουβέντους “άγγιξε” την επική ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Santiago Bernabeu”, πριν έρθει το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας Βάσκεθ στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης. Μία απόφαση που έφερε την “έκρηξη” και αποβολή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Με τον Βόιτσιεχ Σέζνι κάτω από τα γκολπόστ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση. Έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας και έστειλε τη “Βασίλισσα” στους “4” του Champions League!

AP Photo/Paul White

Δείτε την εκτέλεση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ντροπή και αίσχος: Δείτε Το πέναλτι και η αποβολή του Μπουφόν στο 93′ Που εξόργισε τον κόσμο!!! Ποια είναι η γνώμη σας;;;

Το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο 93′ του αγώνα με τη Γιουβέντους έφερε την έκρηξη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποβλήθηκε (VIDEO).

Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους εξελισσόταν σε θρίαμβο της ιταλικής ομάδας, η οποία είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και έδειχνε ικανή να διεκδικήσει την ολική ανατροπή και την πρόκριση στους “4” του Champions League.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας Βάσκεθ στο 93′ έφερε όμως την έκρηξη των φιλοξενούμενων, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αποβάλλεται μέσα στον γενικότερο χαμό.

Δείτε τη φάση και το “πέσιμο” των παικτών της Γιουβέντους στον διαιτητή του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ:

Πηγή; sport24.gr

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου