Survivor αποκλειστικό: Όσα έκρυψε η Ξένια από τις κάμερες και το «οργανωμένο» σχέδιο αποχώρησής της

Το ότι η Ξένια δεν περνά καθόλου καλά στο Survivor είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει. Τα ξεσπάσματά της είναι όλο και συχνότερα, ενώ ήδη την είδαμε να μιλά on camera για το οικογενειακό θέμα που την απασχολεί.

Όπως η ίδια αποκάλυψε με την ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας, ο λόγος της τόσης πίεσης που αισθάνεται δεν είναι άλλος από την έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά της –συγκεκριμένα τη μητέρα και τη γιαγιά της- οι οποίες ζουν στην Ουκρανία, σε μια πόλη στην οποία αυτή τη στιγμή διεξάγεται πόλεμος.

Αυτό που ποτέ δεν είπε, όμως, είναι ότι ο λόγος που μπήκε στο Survivor δεν ήταν άλλος από το να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να επιστρέψουν η μητέρα και η γιαγιά της στην Ελλάδα, από όπου έφυγαν ξαφνικά λόγω του θανάτου του παππού της Ξένιας. Όπως έχουν τα πράγματα εκεί, η επιστροφή τους κρίνεται αδύνατη.
Η επικοινωνία είναι δύσκολη (η οικογένειά της στην Ουκρανία μένει μέρες ολόκληρες χωρίς ρεύμα, αδυνατώντας να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε), με τον μόνο άνθρωπο από την οικογένειά της που βρίσκεται στην Ελλάδα να είναι ο αδερφός της. Ο πατέρας της ζει σε άλλη χώρα, καθώς χώρισε από τη μητέρα της μόλις η Ξένια έκλεισε τα 18 της χρόνια. Στην ουσία, τις σχέσεις τους θα τις έλεγε κανείς «τυπικές».

Η Ξένια, λοιπόν, μπήκε στο Survivor καθαρά τα χρήματα τα οποία δεν είναι λίγα. Κερδίζοντας κάτι περισσότερο από 1.500 ευρώ την εβδομάδα, ήξερε ότι το παιχνίδι θα τη βοηθούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν. Γι’ αυτό και δεν την ενδιαφέρει ούτε μέσω υποκριτικής συμπεριφορές να κάνει «φιλίες», ούτε να γίνει αρεστή σε συμπαίκτες τους οποίους σε ουδεμία εκτίμηση έχει. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο χαρακτήρας της εντός Survivor δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κορίτσι που θα γνώριζε κανείς στην Ελλάδα.

Πρόκειται για γεγονός που οι φίλοι και συνεργάτες της Ξένιας κράτησαν κρυφό από όλους. Τόσο ο Άρης Λουμάκης –ιδρυτής και leader των REC- όσο και ο Mike, δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στα Μέσα για τις προθέσεις της Ξένιας.
Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες, όμως, η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν. Και οι παίκτες το γνώριζαν.

Όπως πρώτο το Dailymedia είχε αποκαλύψει, όλοι οι παίκτες των Διασήμων δεσμεύονται με συμβόλαιο και δε μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς να το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός ή ο ψυχολόγος της παραγωγής του παιχνιδιού, καθώς θα έχουν κυρώσεις. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει πως θα έχανε όλα της τα χρήματα!
Και το καλύτερο όλων; Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η frontwoman των REC δεν θα αργήσει να αποχωρήσει. Και μάλιστα «οργανώνοντας» την αποχώρησή της εντέχνως. Mετά την ήττα των Διασήμων στη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας, είναι σε δραματική κατάσταση. Προκειμένου, όμως, να μη χάσει τα χρήματα, πηγές από τον Άγιο Δομήνικο, αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Dailymedia πως έχει ζητήσει στην πρώτη ήττα των Διασήμων στη μάχη για την Ασυλία να ψηφιστεί εκείνη προς αποχώρηση!

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν όλα όσα μάθαμε θα βγουν αληθινά…

Πηγη: dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta