Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε αγροτικά περιπολικά Nissan Navara παρουσία του πρωθυπουργού

Με στόχο να καταπολεμήσει σε βάθος την εγκληματικότητα, η ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύτηκε οκτώ Nissan Navara Οκτώ νέα Nissan Navara παρέλαβε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.τελευταία γενιάς.

Τα συγκεκριμένα οχήματα διαθέτουν εξοπλισμό και αξεσουάρ προκειμένου να ενταχθούν στις καθημερινές περιπολίες και να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τόσο οι αστυνομικοί όσο και τα οχήματα που διαθέτουν, καθώς τις περισσότερες φορές δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή (τεχνική) κατάσταση.

Με αυτά τα σκληροτράχηλα Navara οι αστυνομικοί θα μπορούν να περιπολούν και σε μέρη όπου μέχρι Η κατασκευή του Navara επιτρέπει περιπολίες σε δύσβατα μέρη… σήμερα δεν ήταν εφικτό, όπως για παράδειγμα σε σημεία του Δήμου Φυλής, όπου η εγκληματικότητα είναι αρκετά υψηλή.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για αυτοκίνητα βαμμένα στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και συμβατικά, προκειμένου να μη δίνουν στόχο.

Παρουσία του πρωθυπουργού

Η παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής του Δήμου Φυλής, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πηγη: zougla.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα