Σε αυτή τη ζωή: Λύγισε η Άννα Βίσση στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα- η συγκινητική αφιέρωση και ο σπαραγμός

Πριν 2 μέρες έφυγε από τη ζωή η γνωστή τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα και προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Η Άννα Βίσση φαίνεται πως έχει καταρρακωθεί. Οι δύο τραγουδίστριες είχαν συνεργαστεί το 2019 σε ένα ντουέτο με τίτλο “Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε”. Επίσης, είχαν κάνει μαζί κάποιες live εμφανίσεις.

Άννα Βίσση: Στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα

Στην κηδεία της Γιώτας Γιάννα στο Κοιμητήριο της Καισαριανής παραβρέθηκε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να πει το δικό της τελευταίο αντίο στη συνάδελφό της, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 5/7 σε ηλικία 95 ετών.

«Τη θαυμάσαμε γι’ αυτό που είναι σαν άτομο. Θέλω να πω ότι έζησε μια ζωή γεμάτη, μεγάλη, γεμάτη τραγούδια, μουσική και πάρα πολλούς φίλους που τη λάτρεψαν και θα τη λατρεύουν για πάντα. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτή τη ζωή και τραγουδήσαμε παρέα, ένα τραγούδι που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά», δήλωσε συγκινημένη στους δημοσιογράφους η Άννα Βίσση.

Σημειώνεται πως η Άννα Βίσση και η Γιώτα Γιάννα είχαν συνεργαστεί καλλιτεχνικά το 2019 στο ντουέτο με τίτλο «Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, ενώ η εκλιπούσα ερμηνεύτρια ακολούθησε την Άννα Βίσση την ίδια τόσο στην καλοκαιρινή της περιοδεία όσο και στις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou και το Barbarella Live Stage (Θεσσαλονίκη).

Κλείνοντας, η συγκίνηση της γνωστής τραγουδίστριας ήταν εμφανής. Είναι πολύ στενάχωρο να φεύγουν από τη ζωή τέτοιοι άνθρωποι.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta