Έριξε αυλαία ο Γιώργος Παπαδάκης: «Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πολύ»

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του με ευχαριστίες και όμορφα σχόλια. Η εκπομπή του έφτασε στο τέλος του. Όλοι ήταν φανερά συγκινημένοι και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί.

Όσα είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης

Η αυλαία για το «Καλημέρα Ελλάδα» έπεσε σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Αντίθετα, η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίζει να βρίσκεται για λίγο ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς από Δευτέρα θα είναι στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί».

«Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία έφερε έναν καινούργιο αέρα, μια νέα πνοή σε αυτή την εκπομπή. Ήταν δύσκολο το περπάτημά μας στην αρχή. Πρόκειται για μια δυναμική κυρία και υπέροχη δημοσιογράφος. Θέλω να σε ευχαριστήσω που αποδέχτηκες την πρόσκληση να είσαι μαζί μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ σε ευχαριστώ. Και ευχαριστώ και όλη την ομάδα, τη φανταστική ομάδα που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια».

Το συγκινητικό μήνυμα του Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με ανέχεστε 32 χρόνια. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να πάνε όλα καλά. Να σας ευχαριστήσουμε για ότι κάνατε για εμάς και σε εσάς οφείλεται το γεγονός ότι εμείς είμαστε εδώ.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας… Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πάρα πολύ. Είναι η 32η χρονιά που αποχαιρετώ για την τηλεοπτική χρονιά, έχω κάνει 32 αποφωνήσεις. Να είστε καλά, γεροί κι ευλογημένοι. Καλημέρα Ελλάδα, πολλά φιλιά!».

Τέλος ,ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές εμφανώς συγκινημένος. Ανέφερε πως δεν θα μείνει για πολύ στην τηλεόραση αλλά αφήνει πίσω του άξια αντικαταστάτρια, υπονοώντας την Μαρία Αναστασοπούλου.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»