Πιο Ερωτευμένη Από Πότε: Παντρεύτηκε Τον Εαυτό Της Πριν Από 11 Χρόνια Και Δηλώνει Ευτυχισμένη

Πιο Ερωτευμένη Από Πότε: Παντρεύτηκε Τον Εαυτό Της Πριν Από 11 Χρόνια Και Δηλώνει Ευτυχισμένη

Σήμερα, στα 51 της χρόνια, δηλώνει ευτυχισμένη με την απόφασή της, απόλυτα πιστή στον εαυτό της και πιο ερωτευμένη από ποτέ! Πριν από 11 χρόνια, όταν αποφάσισε να παντρευτεί, δεν την περίμενε κανείς στην εκκλησία. Γιατί; Επειδή αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Εκτός από μερικές περιστασιακές σχέσεις που δεν οδήγησαν πουθενά, ο εαυτό της είναι ο μόνος άνθρωπος που θα ήθελε να είναι μαζί και δεν σκέφτεται καθόλου το διαζύγιο.

«Ήμουν 40 ετών όταν σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να νοικοκοιρευτώ» λέει η γυναίκα. «Ο άνθρωπος που αγαπούσα πιο πολύ και με τον οποίο ήθελα να δεσμευτώ, ήταν ο εαυτός μου. Ήταν κάτι σαν πράξη αποδοχής του εαυτού μου. Φόρεσα το νυφικό μου και έζησα μία εκπληκτική γαμήλια τελετή με τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι».

Η Karren ξόδεψε περίπου 800 δολάρια για να οργανώσει τον τέλειο γάμο, ενώ κατάφερε τα παρακάμψει όλα τα νομικά εμπόδια που συνάντησε. Διάβασε τους όρκους της στον εαυτό της και δεσμεύτηκε να την αγαπά και να τη φροντίζει για πάντα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι γονείς της, η 21χρονη κόρη της και ο καλύτερός της φίλος που έγινε και κουμπάρος. Παραδέχεται πως οι συγγενείς και οι φίλοι της στην αρχή παραξενεύτηκαν με την απόφασή της αλλά γρήγορα συμβιβάστηκαν με την ιδέα. Σήμερα οι γονείς της έχουν τη φωτογραφία του γάμου της στολισμένη στο σαλόνι της, ενώ η κόρη της είναι περήφανη για την απόφαση της μητέρας της.

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»