MasterChef – Πάνος Ιωαννίδης | Αυτή Είναι Η Σύντροφος Του Ιωαννίδη Που Τον Έκανε Πατέρα (Vid)

Ο κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, περιμένουν παιδί. Όμως τα γεννητούρια ήρθαν πρώτα από έναν άλλο κριτή του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης κρατάει από την Παρασκευή στα χέρια του τον γιο του, έχοντας καταφέρει κάτι ασυνήθιστο: να κρατήσει και τη σύντροφό του, αλλά και την εγκυμοσύνη της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια είναι, όμως, η σύντροφός του; Όπως είχε διαρρεύσει πριν μερικούς μήνες, πρόκειται για γυναίκα που σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, με την οποία ο Ιωαννίδης είναι σε σχέση πάνω από 1,5 χρόνο. Περισσότερα για εκείνη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Breakfast@Star, ίδιος εξήγησε πως γι’ αυτόν είναι πρωτεύων στόχος να μην εισβάλλει κανείς στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως θα ονομάσουν τον γιο τους Κωνσταντίνο.

«Μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα! Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα.

Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω.

Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω. Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφο μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο».

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αναφερθεί μια και μόνο φορά στο παρελθόν στη σύντροφό του, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο στο Breakfast@Star. Τότε ήταν η Νάνσυ Παραδεισάνου που είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες, όπως ότι η συγκεκριμένη κυρία σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, αλλά και το ότι συζούν με τον Πάνο Ιωαννίδη στα Πετράλωνα.

Όλα όσα ξέρουμε για τη σύντροφό του

Η συνέχεια είχε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις όπως αν το ζευγάρι θα κάνει δεύτερο παιδί ή αν σκέφτεται να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί με τον ίδιο να απαντά θέτοντας τα όριά του:

“Δεν μίλησε κανείς για γάμο”. Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι ερωτήσεις ήταν προσωπικές και δεν θα ήθελε να απαντήσει. Τέλος, στην ερώτηση αν του μοιάζει, ο σεφ, απάντησε αυθόρμητα και πολύ γλυκά: “Ελπίζω να μοιάζει στη μαμά του, γιατί είναι πολύ όμορφη”.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη είναι μια μελαχρινή, εντυπωσιακή γυναίκα και οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ καμία φωτογραφία τους.

Της κάνει μαθήματα μαγειρικής

Το 2019, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει ότι κάνει μαθήματα μαγειρικής στη σύντροφό του.

Σε ερώτηση αν μαγειρεύει ο ίδιος στο σπίτι είχε απαντήσει: “Όχι, δεν έχω χρόνο. Μαγειρεύω όμως. Συνήθως εκπαιδεύω τη φίλη μου στη μαγειρική για να μαγειρεύει εκείνη”.

Δείτε όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά