Νεαρή Μητέρα Πουλάει Μητρικό Γάλα Σε Bodybuilder Και Βγάζει 12 Χιλιάδες Ευρώ (vid)

Νεαρή Μητέρα Πουλάει Μητρικό Γάλα Σε Bodybuilder Και Βγάζει 12 Χιλιάδες Ευρώ

Μητέρα: Viral στο TikTok έχει γίνει νεαρή μητέρα που πουλάει το μητρικό γάλα σε bodybuiler καταφέρνοντας να βγάλει πάνω από 10 χιλ. στερλίνες δηλαδή σχεδόν 12 χιλιάδες ευρώ.

Η Μίλα Ντε’ Μπρίτο από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέβασε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, όπου φαίνεται η ίδια να κρατά ένα σακουλάκι με το μητρικό γάλα της και να το αποκαλεί «υγρό χρυσό».

Να σημειώσουμε ότι πολλοί αθλητές του bodybuilding εδώ και χρόνια πιστεύουν ότι το μητρικό γάλα με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυικής μάζας.

@debrito_bunch #liquidgold ♬ original sound – rico

«Και υπάρχουν και άλλες σαν κι εμένα που δώρισαν 15 λίτρα μητρικού γάλακτος. Φαντάσου τα λεφτά που θα μπορούσα να είχα βγάλει» έγραψε μια μανούλα.

«Ιδιοφυές!» σχολίασε μια άλλη γυναίκα.

«Πολύ σωστά έκανε! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, εάν μπορούσα να βγάλω αρκετό μητρικό γάλα για τον θηλασμό του μωρού μου. Αλλά είχα μόνο για δυο βδομάδες!» σχολίασε μια άλλη μητέρα.

«Ω, Θεέ μου! Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω αρκετό για ένα μπουκάλι για το μωρό μου, πόσο μάλλον για να το πουλήσω κιόλας! Ζηλεύω!» έγραψε μια άλλη γυναίκα.

«Τι, πώς; Πρέπει να ξέρω, μιας κι εγώ θηλάζω!» ρώτησε μια άλλη μανούλα.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta